ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017

Πώς αντιδρούν οι άντρες στη θέα ενός μεγάλου στήθους (Φωτογραφίες)





Το πείραμα με μια 24χρονη και το δεύτερο ψεύτικο προφίλ



Πώς αντιδρούν οι άνδρες σε ένα στη θέα ενός γυναικείου στήθους όταν είναι αυτό κανονικό ή λίγο μεγαλύτερο;

Το πείραμα που έγινε στο ψεύτικο προφίλ μιας 24χρονης από το Μάντσεστερ με το δήθεν όνομα Carla, στην προσωπική της σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, έδειξε ότι το μέγεθος επηρεάζει την αντίδραση των ανδρών και μάλιστα πολύ. Εμπειρογνώμονες αισθητικών χειρουργικών επεμβάσεων της «Make Yourself Amazing» έφτιαξαν δύο ψεύτικα πανομοιότυπα προφίλ μόνο που στο ένα αύξησαν το στήθος της 24χρονης με Photoshop.
Τα προφίλ δημιουργήθηκαν στο Tinder, μια εφαρμογή για μόνους που ψάχνουν το ταίρι τους μέσω διαδικτύου. Στην εφαρμογή μπορεί κάποιος να βάλει μερικές φωτογραφίες του, την ηλικία, την τοποθεσία και το φύλο του. Αν κάποιος ενδιαφέρεται για κάποιον άλλον τραβάει τη φωτογραφία του δεξιά στην οθόνη και αν όχι το πάει αριστερά στην οθόνη.
Το πείραμα έδειξε ότι το προφίλ με το αυξημένο στήθος της κοπέλας, είχε μεγαλύτερη απήχηση, περισσότερα σχόλια και μεγαλύτερο ενδιαφέρον του ανδρικού κοινού. Οι φωτογραφίες έδειχναν την κοπέλα φορώντας διάφορα φορεματα, αποκαλυπτικά και ενώ στις μεν φωτογραφίες φαίνεται ένα μικρό στήθος, στις άλλες είναι με μεγάλη διαφορά αυξημένο. Τα αποτελέσματα του πειράματος έδειξαν ότι το προφίλ με το αυξημένο στήθος προσέλκυσε το ενδιαφέρον κατά 34% περισσότερων ανδρών απ’ ότι το προφίλ με το κανονικό στήθος. Στο προφίλ με το ψηφιακά επεξεργασμένο στήθος έδειξαν ενδιαφέρον ότι «ταιριάζουν» 809 άνδρες, 207 παραπάνω από το άλλο προφίλ. Επιπλέον περισσότερα ήταν και τα μηνύματα που δέχτηκε η «Carla» με το πλουσιότερο στήθος. Μάλιστα στο ένα προφίλ έγραψε κάποιος «Πώς γίνεται μια τόσο ελκυστική γυναίκα να καταλήξει σε μια ιστοσελίδα γνωριμιών;». Το προφίλ της Carla με το κανονικό στήθος έλαβε ελάχιστα παρόμοια μηνύματα και σχόλια ενώ ουσιαστικά επρόκειτο για το ίδιο ακριβώς πρόσωπο!
«Απλά πες μου αν ενοχλεί ή όχι», «Εδώ είναι όπου υποτίθεται ότι πρέπει να σκεφτώ κάτι πνευματώδες και έξυπνο να πω. Αντ’ αυτού το μόνο που θα πω είναι "γεια"». Αυτά είναι μόνο μερικά από τα μηνύματα και τα σχόλια που λάμβανε το προφίλ και ακόμη κάποια πιο πρόστυχα και σεξουαλικά.
Αν το πείραμα εστίαζε στην ανδρική ανταπόκριση στις γυναίκες με μεγαλύτερο στήθος, ο John Ryan, πρόεδρος του ινστιτούτου αισθητικής πλαστικής χειρουργικής είπε: «Για την πλειοψηφία των ασθενών μας, ο λόγος που επιλέγουν την αύξηση του στήθους, δεν έχει να κάνει με τον να είναι ελκυστικοί στο αντίθετο φύλο. Το κάνουν για τον εαυτό τους και για το πώς νιώθουν με το σώμα τους.»
bbf02bbf03bbf04bbf05bbf06
newsbeast.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου