ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017

«Πέθανε στα χέρια μου» – Η ομολογία του γιατρού για το έγκλημα στο Ιπποκράτειο




Σχεδόν δυο μήνες μετά το θάνατο της 36χρονης Ντιάνας κατά τη διάρκεια της επέμβασης ρουτίνας στο
Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης, ο γιατρός που κατηγορείται «ομολόγησε» πως η άτυχη γυναίκα, μητέρα τριών παιδιών, πέθανε στα χέρια του!

Κάνοντας στροφή 180 από τα όσα είχε υποστηρίξει από την πρώτη στιγμή της σύλληψής του, ο γιατρός, που οδηγήθηκε την Τετάρτη (28.06.2017) στη ανακρίτρια Θεσσαλονίκης παραδέχτηκε ότι η Ντιάνα πέθανε στα χέρια του αλλά επέμεινε πως πρόκειται για ιατρικό λάθος και όχι για δολοφονία.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει το dailythess.gr, ο κατηγορούμενος παραδέχτηκε ότι η 36χρονη πέθανε κατά τη διάρκεια της εγχείρησης που της έκανε ο ίδιος αλλά απέδωσε το θάνατό της στο φάρμακο για την αναισθησία που της είχε χορηγηθεί.



Για να δικαιολογήσει το γεγονός πως στη συνέχεια πήρε το άψυχο σώμα της από το νοσοκομείο και με το αυτοκίνητό του το μετέφερε και το πέταξε σε χαράδρα στην περιοχή Παλιούρι Χαλκιδικής, όπου βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη, είπε πως το έκανε γιατί φοβήθηκε. Υποστήριξε πως λειτούργησε υπό καθεστώς φόβου εξαιτίας του θανάτου της ασθενούς.

Μετά την αλλαγή της στάσης του, ο κατηγορούμενος υποστηρίζει τώρα ότι πρόκειται για ανθρωποκτονία από αμέλεια, ενώ από την πρώτη στιγμή όχι μόνο υποστήριζε ότι δεν είχε καμία εμπλοκή στην υπόθεση αλλά και ότι δεν είχε συναντήσει καν την 36χρονη πριν από την εξαφάνισή της.

Μετά τη συμπληρωματική του απολογία, ο γιατρός οδηγήθηκε ξανά στις φυλακές.

dailythess.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου