ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017

Ο Καπουτζίδης αποκαλύπτει γιατί δεν μιλάει με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου



Για το Survivor, την τηλεόραση, το
«Παρά Πέντε» και στους λόγους που δεν μιλάνε εδώ και καιρό με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, μίλησε ο Γιώργος Καπουτζίδης στην εκπομπή DOT του Θανάση Αναγνωστόπουλου που προβάλλεται στο «MegaOne Κύπρου» κάθε Σαββατοκύριακο.

«Έχει γίνει όντως πολύ μεγάλη συζήτηση για το ποιοι μιλάνε και ποιοι δεν μιλάνε. Με τον Αργύρη και την Αγγελική γνωριζόμασταν και πριν από το Παρά Πέντε, αγαπιόμαστε πάρα πολύ, είμαστε οικογένεια. Τη Σμαράγδα τη γνώρισα μέσα σε αυτή τη δουλειά και την αγαπάω πάρα πολύ.

Αν αυτή την εποχή από τους πέντε έχω μια απόσταση, όντως έχω με την Ελισάβετ. Πραγματικά, δεν κάνουμε παρέα. Είναι μια συγκλονιστική ηθοποιός, είναι ένας άνθρωπος που όλα αυτά που έχουμε ζήσει τα κρατάω στην καρδιά μου και νοσταλγώ τα γέλια μας. Έχουμε καιρό, πολύ καιρό να μιλήσουμε. Και χρόνο σίγουρα» είπε και συνέχισε:

«Από ένα σημείο και μετά πραγματικά δεν συμφωνούσαμε σε πολλά πολλά πράγματα. Ήταν διαφορετική η στάση που είχαμε απέναντι σε θέματα, καταστάσεις και πρόσωπα και δεν μπορούσε να υπάρξει κάποια ταύτιση. Και εγώ μπορεί να έχω κάνει κάτι που να τη στεναχώρησε και εκείνη μπορεί να έχει κάνει κάτι που να με στεναχώρησε. Από το να στεναχωρούμε ο ένας τον άλλον καλύτερα είναι να κρατήσουμε μέσα στην καρδιά μας αυτά τα όμορφα που ζήσαμε» ανέφερε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Δείτε το βίντεο:








newsbeast.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου