Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

To Φροντιστήριο των ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ στα Γρεβενά

Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2017

Βγάζουν τα ρούχα τους για να περάσουν το μάθημα


 Πανεπιστήμιο που ζητά από τους φοιτητές του να γδυθούν και να κάνουν ερωτικές χειρονομίες για να περάσουν το μάθημα...

Όσο παράξενο κι αν ακούγεται, αυτό ακριβώς πρέπει να κάνουν κάποιοι φοιτητές στο πανεπιστήμιο του Σαν Ντιέγκο στην Καλιφόρνια, προκειμένου να περάσουν το μάθημα που έχουν επιλέξει.

Συγκεκριμένα, οι φοιτητές θα πρέπει να ποζάρουν ολόγυμνοι μπροστά στους συμφοιτητές και τους καθηγητές τους. Θα πρέπει μάλιστα να κάνουν μια χειρονομία, κατά τη διάρκεια της πόζας, που να εκφράζει ένα κομμάτι της ερωτικής τους ζωής.Μια μητέρα όμως δεν μπορούσε να δεχθεί ότι η μοναχοκόρη της θα έπρεπε να βγάλει τα ρούχα της μπροστά σε τόσο κόσμο για να περάσει το μάθημά της και έτσι προχώρησε σε καταγγελία.Ο καθηγητής ωστόσο απάντησε ότι ποτέ ξανά δεν δέχθηκε παράπονα για τον τρόπο εξέτασης του μαθήματός του εδώ και 11 χρόνια, επικαλούμενος μάλιστα την Τέχνη.πιστήμιο που ζητά από τους φοιτητές του να γδυθούν και να κάνουν ερωτικές χειρονομίες για να περάσουν το μάθημα.Όσο παράξενο κι αν ακούγεται, αυτό ακριβώς πρέπει να κάνουν κάποιοι φοιτητές στο πανεπιστήμιο του Σαν Ντιέγκο στην Καλιφόρνια, προκειμένου να περάσουν το μάθημα που έχουν επιλέξει.

Συγκεκριμένα, οι φοιτητές θα πρέπει να ποζάρουν ολόγυμνοι μπροστά στους συμφοιτητές και τους καθηγητές τους. Θα πρέπει μάλιστα να κάνουν μια χειρονομία, κατά τη διάρκεια της πόζας, που να εκφράζει ένα κομμάτι της ερωτικής τους ζωής.Μια μητέρα όμως δεν μπορούσε να δεχθεί ότι η μοναχοκόρη της θα έπρεπε να βγάλει τα ρούχα της μπροστά σε τόσο κόσμο για να περάσει το μάθημά της και έτσι προχώρησε σε καταγγελία.

Ο καθηγητής ωστόσο απάντησε ότι ποτέ ξανά δεν δέχθηκε παράπονα για τον τρόπο εξέτασης του μαθήματός του εδώ και 11 χρόνια, επικαλούμενος μάλιστα την Τέχνη.


ant1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου