Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

To Φροντιστήριο των ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ στα Γρεβενά

Πέμπτη, 1 Ιουνίου 2017

Ο Σάκης Τανιμανίδης πήγε για γιόγκα με το κορίτσι τουΗ Χριστίνα Μπόμπα έπεισε τον Σάκη Τανιμανίδη να την ακολουθήσει στο μάθημα γιόγκα που παρακολουθεί και ο παρουσιαστής του Survivor θέλησε να μοιραστεί αυτή την εμπειρία με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Ανάρτησε μια σχετική φωτογραφία, όπου μάλλον δεν φαίνεται να παίρνει στα σοβαρά την άσκηση, σε αντίθεση με τους άλλους, και έγραψε:

«Σήμερα, μετά από καιρό, το κορίτσι μου με έπεισε να πάω στο μάθημα yoga που πάει και αυτή. Εκεί λοιπόν συνέβησαν 3 πράγματα που θέλω να μοιραστώ μαζί σας:

1. Κατάλαβα το πόσο δύσκολη γυμναστική είναι η yoga και πλέον σέβομαι περισσότερο όλους και όλες αυτές που ασχολούνται με αυτήν!

2. Εγώ ήμουν... εγώ και παραλίγο να με πετάξουν τα κορίτσια από το μάθημα γιατί έκανα χαβαλέ και δεν μπορούσε να συγκεντρωθεί κάνεις!

3. Έκανα το χατίρι της Χριστίνας και την έκανα να χαμογελάσει, και αυτό είναι το πιο σημαντικό από όλα! (Ασχέτως που χρειάστηκε να αφήσω τη δική μου γυμναστική και να ξεχαρβαλώσω 1 γόνατο, 2 πόδια και έναν αγκώνα!».
newsbeast.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου