Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

To Φροντιστήριο των ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ στα Γρεβενά

Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2017

Οι οικογενειακές διακοπές των Ομπάμα στην Ινδονησία
Οι πρώτες ιδιωτικές, χωρίς την
ιδιότητα του προέδρου, πια, διακοπές του Μπαράκ Ομπάμα είναι στην Ινδονησία, εκεί όπου πέρασε τέσσερα χρόνια, στην παιδική του ηλικία.

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ ήταν έξι ετών όταν μετακόμισε στην Τζακάρτα, μετά τον γάμο της Αμερικανίδας μητέρας του με έναν Ινδονήσιο, μετά το τέλος του γάμου της με τον Κενυάτη πατέρα του Ομπάμα.

«Είμαι περήφανος που ο φίλος μου έγινε πρόεδρος» δηλώνει ο 56χρονος Sonni Gondokusumo, πρώην συμμαθητής του Ομπάμα στο δημοτικό σχολείο της Τζακάρτα. «Ήταν ένα έξυπνο αγόρι» προσθέτει, εκφράζοντας την ελπίδα να συναντήσει τον πρώην πρόεδρο.

Ο Ομπάμα είναι πολύ δημοφιλής στην Ινδονησία και οι οικογενειακές διακοπές του απασχολούν πολύ τον τοπικό Τύπο.

Το 2010, ο Μπαράκ Ομπάμα είχε επισκεφθεί τη χώρα επισήμως, με την ιδιότητα του Αμερικανού προέδρου. Αυτή τη φορά ωστόσο τους συνοδεύουν και οι κόρες τους Σάσα και Μαλία.

Οι οικογενειακές διακοπές των Ομπάμα άρχισαν στο Μπαλί ενώ χθες έφτασαν στην Ιάβα και επισκέφθηκαν τον ναό Borobudur.

Σύμφωνα με το CNN Indonesia, η αστυνομία της Κεντρικής Ιάβας διέθεσε 700 αστυνομικούς για την ασφάλεια του πρώην προέδρου κατά την επίσκεψή του στον βουδιστικό ναό, ο οποίος χρονολογείται από τον 8ο ή τον 9ο αιώνα.

Αύριο ο Ομπάμα αναμένεται να συναντήσει τον πρόεδρο της χώρας και την Κυριακή να επισκεφθεί την πρωτεύουσα Τζακάρτα.newsbeast.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου