Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

To Φροντιστήριο των ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ στα Γρεβενά

Σάββατο, 3 Ιουνίου 2017

Αυτές είναι οι «κομμένες» δηλώσεις του Αγγελόπουλου για την ΒαλαβάνηΕρωτηματικά είχε δημιουργήσει στους φανς του Survivor, το «κόψιμο» των δηλώσεων του Γιώργου Αγγελόπουλου για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη στο επεισόδιο, που είχαν παίξει στο τρέιλερ.

Τα πλάνα του τρέιλερ δεν είχαν παίξει στο επεισόδιο, μια μέρα μετά την ψηφοφορία όπου βγήκαν υποψήφιοι ο Μπο και ο Κοκκινάκης.

Τα πλάνα με τον Αγγελόπουλο προβλήθηκαν στο Survivor Πανόραμα, με την Ελεονώρα Μελέτη να δίνει διάφορες εκδοχές.

«Δεν κρύβεται πάντα κάτι ύποπτο ή κάτι σκοτεινό πίσω από μία απόφαση ή μια κίνηση που γίνεται. Μπορεί απλά αυτός που έχει φτιάξει το τρέιλερ να έχει άλλη δημοσιογραφική άποψη από αυτόν που κάνει το μοντάζ της εκπομπής. Μπορεί επίσης να θεώρησε ότι δεν έπρεπε να το βάλει. Ή να μην ήταν πολύ καλή η εικόνα και για να μην βλάψει την εικόνα του υπόλοιπου επεισοδίου να αποφάσισε να το βγάλει. Εμείς εν πάση περιπτώσει το έχουμε και σας το παίζουμε uncut» ανέφερε η παρουσιάστρια.

Τι είπε ο Ντάνος για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη

«Πέρα από τα αγωνιστικά και τα έπαθλα που προκύπτουν από τις νίκες, υπάρχουν πράγματα που πρέπει να γίνονται στην παραλία. Θεωρώ ότι όλοι βοηθάμε, αλλά κάποιοι βοηθάμε περισσότερο, κάποιοι λιγότερο. Η Βαλαβάνη είναι αυτή η οποία στην συμβίωση βοηθά λιγότερο από τους υπόλοιπους.

Ο Κώστας είναι ένας άνθρωπος που στην συμβίωση έχει αναλάβει τη μαγειρική του ρυζιού ή του φακόρυζου, αλλά θεωρώ ότι βοηθά λιγότερο από τον Μπο. Οπότε κάπως έτσι τα έχω στο μυαλό μου και σύμφωνα με αυτά τα κριτήρια ψήφισα τον Κώστα γιατί ο Μπο είναι πιο πρόθυμος ή πιο ενεργός ή ενεργοποιημένος και στη συμβίωση και έχει μεγάλη βελτίωση και στα αγωνιστικά. Η Βαλαβάνη είναι κακή στα αγωνιστικά και θεωρώ ότι σε σχέση με τον Κώστα θα έπρεπε να μείνει».iefimerida.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου