Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

To Φροντιστήριο των ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ στα Γρεβενά

Τρίτη, 27 Ιουνίου 2017

Σάρα Εσκενάζη: Δεν περίμενα με τίποτα τόση αγάπηΜια από τις πιο δυνατές παίκτριες του Survivor, η Σάρα Εσκενάζη, αποχώρησε πριν από λίγες ημέρες από το τηλεπαιχνίδι και από το προηγούμενο Σάββατο (24/06) επέστρεψε στην Ελλάδα. Η πάντα χαμογελαστή ξανθιά ήταν η καλεσμένη της Ελεωνόρας Μελέτη στην εκπομπή «Survivor Πανόραμα» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πρωτόγνωρη αγάπη που εισπράττει από τον κόσμο.

«Είναι παράξενο ότι από ένα νησί που ήμασταν μόνοι μας, ερχόμαστε πίσω στην Ελλάδα και εισπράξουμε τόση αγάπη. Δεν περίμενα με τίποτα αυτήν την αγάπη», είπε αρχικά η Σάρα. Για να προσθέσει: «Έπαθα σοκ με ένα κοριτσάκι που όταν με είδε έκλαιγε. Είναι ό,τι καλύτερο η αγάπη των παιδιών. Είναι αληθινή. Πολύ δυνατό αυτό το συναίσθημα».

Για το παστίτσιο που της έφερε στην υποδοχή της ο πατέρας της Αλμπέρτο, σχολίασε: «Ήρθα το Σάββατο πίσω, όπου μου έφεραν παστίτσιο. Συνέχεια στο νησί έλεγα “μανούλα μου, φέρε ένα παστίτσιο”».

Στη συνέχεια σχολίασε το γεγονός ότι δεν είχε επικοινωνία με τους δικούς της ανθρώπους: «Ήξερα ότι κάπου θα βρίσκονται και θα με σκέφτονται. Ήταν η πρώτη φορά που έφυγα και δεν είχα επικοινωνία μαζί τους. Ήταν πραγματικά πολύ δύσκολο να το διαχειριστώ».

«Τους έλειψα πάρα πολύ και με αγαπάνε. Η αγωνία μέχρι να φτάσω ήταν τεράστια. Έλεγα πότε θα φτάσω στην Ελλάδα», συμπλήρωσε.
newsbeast.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου