ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

Σάρα Εσκενάζη: Δεν περίμενα με τίποτα τόση αγάπη



Μια από τις πιο δυνατές παίκτριες του Survivor, η Σάρα Εσκενάζη, αποχώρησε πριν από λίγες ημέρες από το τηλεπαιχνίδι και από το προηγούμενο Σάββατο (24/06) επέστρεψε στην Ελλάδα. Η πάντα χαμογελαστή ξανθιά ήταν η καλεσμένη της Ελεωνόρας Μελέτη στην εκπομπή «Survivor Πανόραμα» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πρωτόγνωρη αγάπη που εισπράττει από τον κόσμο.

«Είναι παράξενο ότι από ένα νησί που ήμασταν μόνοι μας, ερχόμαστε πίσω στην Ελλάδα και εισπράξουμε τόση αγάπη. Δεν περίμενα με τίποτα αυτήν την αγάπη», είπε αρχικά η Σάρα. Για να προσθέσει: «Έπαθα σοκ με ένα κοριτσάκι που όταν με είδε έκλαιγε. Είναι ό,τι καλύτερο η αγάπη των παιδιών. Είναι αληθινή. Πολύ δυνατό αυτό το συναίσθημα».

Για το παστίτσιο που της έφερε στην υποδοχή της ο πατέρας της Αλμπέρτο, σχολίασε: «Ήρθα το Σάββατο πίσω, όπου μου έφεραν παστίτσιο. Συνέχεια στο νησί έλεγα “μανούλα μου, φέρε ένα παστίτσιο”».

Στη συνέχεια σχολίασε το γεγονός ότι δεν είχε επικοινωνία με τους δικούς της ανθρώπους: «Ήξερα ότι κάπου θα βρίσκονται και θα με σκέφτονται. Ήταν η πρώτη φορά που έφυγα και δεν είχα επικοινωνία μαζί τους. Ήταν πραγματικά πολύ δύσκολο να το διαχειριστώ».

«Τους έλειψα πάρα πολύ και με αγαπάνε. Η αγωνία μέχρι να φτάσω ήταν τεράστια. Έλεγα πότε θα φτάσω στην Ελλάδα», συμπλήρωσε.








newsbeast.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου