Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

To Φροντιστήριο των ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ στα Γρεβενά

Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2017

Βάνδαλοι κατέστρεψαν τον πιο φαλλικό βράχο της ΝορβηγίαςΌρκο ιερό έδωσαν οι αστυνομικές αρχές της χώρας να βρουν τον ένοχο που κατέστρεψε το Trollpikken, που στεκόταν άλλοτε αγέρωχα και… ορθωμένα πάνω στον βράχο.

Ποιος θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο, αναρωτιούνται οι Νορβηγοί και σπεύδουν να δώσουν κάθε βοήθεια στις διωκτικές αρχές.

Την ίδια ώρα, ένας γιγαντιαίος έρανος έχει οργανωθεί για να ξαναστηθεί ο βράχος στη θέση του και από την καλή συμμετοχή του κόσμου, δεν θα πάρει πιθανότατα πολύ για να ορθωθεί και πάλι μεγαλόπρεπα το Trollpikken, «τρολ-πέος» στα νορβηγικά.
Η φαλλικού σχήματος βραχώδης προεξοχή στα νότια της Νορβηγίας ήταν άλλοτε μεγάλο τουριστικό αξιοθέατο της περιοχής, γι’ αυτό και η έκπληξη όλων ήταν τεράστια όταν είδαν το Trollpikken κομμένο και πεσμένο στο έδαφος.


Από τις τρύπες μάλιστα που βρήκαν στον βράχο, οι ειδικοί κατέληξαν πως ήταν εσκεμμένος βανδαλισμός η καταστροφή του. Ένα σωστό περιβαλλοντικό έγκλημα δηλαδή, που στη Νορβηγία επισύρει ποινή φυλάκισης ως και έξι χρόνια.


newsbeast.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου