Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

To Φροντιστήριο των ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ στα Γρεβενά

Δευτέρα, 5 Ιουνίου 2017

Σάκης Ρουβάς: «Eτσι φαντάζομαι τον εαυτό μου γαμπρό»Την Δευτέρα 3 Ιουλίου, Σάκης Ρουβάς και Κάτια Ζυγούλη ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας με κουμπάρους τον Βαρδή και την Μαριάννα Βαρδινογιάννη.

Ενας γάμος που έρχεται μετά από 13 χρόνια μιας υπέροχης κοινής ζωής με τέσσερα «δώρα» για το ζευγάρι: την Αναστασία, τον Αλέξανδρο, την Αριάδνη και τον Απόλλωνα.

«Η Κάτια μου δίνει όλο και περισσότερους λόγους να την αγαπώ ακόμα πιο πολύ. Ανέκαθεν ήθελα να δημιουργήσω μια μεγάλη οικογένεια. Είναι υπέροχο να ζεις, να παρατηρείς 4 παιδιά να μεγαλώνουν, να εξελίσσονται μαζί και ταυτόχρονα το καθένα να εκφράζει τη μοναδικότητα και τα θέλω του» δηλώνει στο Πρώτο Θέμα και τη Μαρία Λεμονιά ο Σάκης Ρουβάς στη συνέντευξη που παραχώρησε.


Πώς φαντάζεται τον εαυτό του γαμπρό ο τραγουδιστής; «Φαντάστηκα για πρώτη φορά τον εαυτό μου με γαμπριάτικο κοστούμι. Σε ένα όνειρο, όπου ντυμένος γαμπρός διέσχισα όλη την παλιά πόλη της Κέρκυρας πάνω σ' ένα λευκό άλογο κι έφτασα στην εκκλησία που βρίσκεται το σκήνωμα του Αγιου Σπυρίδωνα...».

bovary.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου