Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

To Φροντιστήριο των ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ στα Γρεβενά

Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2017

Οι νικητές των Hair Awards-Estetica Hellas 2017

Λαμπερές παρουσίες και επώνυμοι καλεσμένοι έδωσαν το «παρών» στα Hair Awards 2017 του περιοδικού Estetica Hellas
της Direction Business Network, τα οποία πραγματοποιήθηκαν την Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017 στο Ζάππειο Μέγαρο για δεύτερη συνεχή χρονιά, με παρουσιαστή τον Τάκη Ζαχαράτο.
Η διευθύντρια έκδοσης του Estetica Hellas, Φρύνη Λάτου, καλωσόρισε τους παρευρισκομένους στη μεγάλη βραδιά της κομμωτικής τέχνης, που ανέδειξε και φέτος τα καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες στα χέρια των κομμωτών, ενώ με τη σειρά του ο εκδότης του Estetica Hellas, Βαγγέλης Παπαλιός, ανέφερε στο χαιρετισμό του ότι «τα βραβεία αποτελούν το επιστέγασμα της 15χρονης παρουσίας του Estetica Hellas στην ελληνική αγορά».
Οι διακρίσεις
Οι κυριότερες διακρίσεις και βραβεύσεις της χρονιάς έχουν ως εξής:
Συνεργάτης της Χρονιάς: Wella
Εκπαίδευση της Χρονιάς: Wella
Λανσάρισμα Καμπάνιας της Χρονιάς: Mythic Oil/Foureira - L΄Oréal Professionnel
Επαγγελματικό Εργαλείο της Χρονιάς: Steampod - L΄Oréal Professionnel
Kαινοτομία της Χρονιάς: SmartBond - L΄Oréal ProfessionnelΚαλύτερη Σχολή της Χρονιάς: Vang
Extension Brand της Χρονιάς: Ηigh Life Hair Extensions
Oil (Έλαια): Μythic Oil - L΄Oréal Professionnel
Αντηλιακά Προϊόντα (Soleil): Kérastase
Μen Hair Care & Styling: Tea Τree Special Shampoo, Tea Tree Shaping Cream - Paul Mitchell
Creative styling: Tecni.Art Wild Stylers - L’Oréal Professionnel
Styling (Προϊόν) αφρός, λακ, ζελέ: Sculpting Foam - Paul Mitchell
Styling (Σειρά) αφρός, λακ, ζελέ: EIMI - Wella Professionals
Θεραπείες αραίωσης - πύκνωσης: Nioxin - Wella Professionals
Hair Care εξειδικευμένες θεραπείες: Pro Fiber - L’Oréal Professionnel
Hair Care (σαμπουάν, κοντίσιονερ, μάσκες): Absolut Repair Lipidium Μάσκα - L’Oréal Professionnel
Ξανοιχτικά: Blondor (Wella),
Οξειδωτική βαφή μόνιμη: Koleston Perfect - Wella
Βαφή στον ίδιο τόνο ημιμόνιμη: Color Touch - WellaΝέα κατηγορία βραβεύσεων
Για πρώτη φορά φέτος δόθηκαν βραβεία σε μια νέα κατηγορία, στην Βest Hair Collection/  Καλύτερη Πρόταση Μόδας. Ο Christos Michailidis και η ομάδα του Loveisinthehair απέσπασαν το χρυσό μετάλλιο, τα GINO Hairandmore το ασημένιο, ενώ με το χάλκινο τιμήθηκε ο Μύρωνας των Μiro&Miro. Επιπλέον, Τιμητικά Βραβεία δόθηκαν στον Γιώργο Μπούρα των κομμωτηρίων Gino (ως αναγνώριση για την προσφορά του στην κομμωτική τέχνη), στη Ζηνοβία Βασιλειάδου - Τσαρδούλια των Mods Hair για μια ζωή αφιερωμένη στην ομορφιά των μαλλιών, και στον Nίκο Κούρτη της Καλλιτεχνικής  Ένωσης Κομμωτών Ελλάδας ως αναγνώριση για την προσφορά του στην κομμωτική τέχνη.
Διεθνείς καλεσμένοι
Την εκδήλωση τίμησαν, μεταξύ άλλων, με την παρουσία τους ο εκδότης και διευθυντής του Estetica Italia, Roberto Pissimiglia, και ο θρύλος του παγκόσμιου επιχειρείν, ο συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Paul Mitchell και της Patron Spirits, John Paul Dejoria, στον οποίο, μάλιστα, απονεμήθηκε Αριστείο «Protagonist of the International Economy».
Ιδιαίτερα εντυπωσιακό ήταν το κλείσιμο της εκδήλωσης, όταν ανέβηκαν επί σκηνής μοντέλα από συνολικά εννέα κομμωτικές ομάδες, παρουσιάζοντας από μία ξεχωριστή τάση, έτσι όπως αυτές έχουν αποτυπωθεί στην πορεία των 70 ετών του περιοδικού Estetica.
Χορηγοί
Χρυσοί χορηγοί της μεγάλης βραδιάς ήταν οι εταιρείες L΄Oréal Professionnel και Wella Professionals και μέγας χορηγός η Paul Mitchell. Επίσης, χoρηγοί ήταν οι εταιρείες Vang, Farcom, Κyana και Imel Professional. Χορηγός της κατηγορίας «Βest Ηair Collection» ήταν η ΗighLife, υποστηρικτής η εταιρεία Panasonic και υποστηρικτής του backstage εξοπλισμού ήταν η Commo Interiors. Τέλος, χορηγός εκτυπώσεων ήταν η Pressious Arnanitidis και χορηγός «Event Sponsor» η εταιρεία Αmuse. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα βραβεία πραγματοποιήθηκαν υπό την αιγίδα του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθηνών, του ΠΣΒΑΚ και της Κ.Ε.Κ.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου