Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

To Φροντιστήριο των ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ στα Γρεβενά

Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2017

Ποιο θεωρούν τέλειο σώμα οι άνδρες και ποιο οι γυναίκες; (pics)

Πόσο απέχουν τα γούστα των 2 φύλων
SWMA


Σε τι μοιάζει ένα τέλειο σώμα; Αν τεθεί η ερώτηση σε έναν άνδρα ή
σε μια γυναίκα οι απαντήσεις είναι εντελώς διαφορετικές.Η βρετανική μάρκα εσωρούχων Bluebella έκανε μια έρευνα σε δείγμα 1.000 ατόμων και ζητούσε από τον καθένα να ορίσει τι θεωρεί το ιδεώδες σώμα, με βάση τον σωματότυπο διασημοτήτων.

Οι γυναίκες προτιμούν, λοιπόν, να έχουν τα μαλλιά της Κέητ Μίντλετον αλλά οι άνδρες προτιμούν τα μαλλιά της Σκάρλετ Γιόχανσον.

Οι γυναίκες προτιμούν τα πόδια της Εμμα Γουάτσον, ενώ οι άνδρες προτιμούν τα πόδια και τα μπούτια της Κέλι Μπρουκς.
Οσο για το στήθος, οι γυναίκες προτιμούν το πρότυπο της Τζένιφερ Ανιστον, ενώ οι άνδρες προτιμούν το στήθος της Κιμ Καρντάσιαν.

Αλλο σημείο που τα γούστα -ανάλογα με το φύλο διαφέρουν-, είναι το πρόσωπο. Οι γυναίκες θα ήθελαν να έχουν το πρόσωπο της Κάρα Ντελεβίν, αλλά οι άνδρες προτιμούν το πρόσωπο της Μέγκαν Φοξ.
Τι ισχύει για το ανδρικό πρότυπο
Οι διαφορές ανάμεσα στα δύο φύλα είναι μεγάλες και σε ό,τι αφορά το ανδρικό πρότυπο. Για τις γυναίκες ωραιότερο είναι το πρόσωπο του Τζέιμι Ντόρμαν, ενώ οι άνδρες θα ήθελαν να μοιάζουν στον Ντέιβιντ Μπέκαμ.Οι γυναίκες επιλέγουν μικρότερους μύες, ενώ οι άνδρες θέλουν όλοι να αποκτήσουν τα μπράτσα του Χιού Τζάκμαν.iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου