ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 5 Ιουνίου 2017

Survivor 24ωρη ψηφοφορία: Ποια είναι η πρώτη τριάδα!





Σε ένα έκτακτο «Συμβούλιο του Νησιού» στο χθεσινό συναρπαστικό επεισόδιο του Survivor, ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε την
έναρξη της 24ωρης ψηφοφορίας σύμφωνα με την οποία θα έχουν τη δυνατότητα οι τηλεθεατές να ψηφίσουν τους αγαπημένους τους παίκτες ανάμεσα στους εννέα εναπομείναντες διαγωνιζόμενους. Δείτε πώς έχει διαμορφωθεί έως τώρα η ψηφοφορία, σύμφωνα με διαρροές.
Οι παίκτες του Survivor που έχουν παραμείνει, θα αποχωρήσουν την επόμενη φορά διαφορετικά. Ο Γιώργος Χρανιώτης, ο Μπο, ο Γιώργος Αγγελόπουλος, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη από την ομάδα των Διασήμων και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο Γιάννης Σπαλιάρας και η Σάρα Εσκενάζυ από την ομάδα των Μαχητών, θα κριθούν από το κοινό με νέους κανόνες. 

Οι εννέα παίκτες του Survivor τέθηκαν στη διάθεση του κοινού μετά τα μεσάνυχτα με την κρίσιμη 24ωρη ψηφοφορία που θα ολοκληρωθεί την Τρίτη στη 1 τα ξημερώματα. Βάση των ψήφων, θα δημιουργηθεί μια “λίστα” από το 1 έως το 9, όπου στην πρώτη θέση θα βρίσκεται ο παίκτης με τις περισσότερες θετικές ψήφους. Από εκεί και πέρα, θα συνεχιστούν οι αγώνες ασυλίας, ατομικής ασυλίας και οι ψηφοφορίες. Όταν βγουν δύο ή τρεις προτεινόμενοι, δεν θα ψηφίζει το κοινό, αλλά θα φεύγει αυτός που έχει τις λιγότερες ψήφους στην σχετική λίστα που θα έχει ήδη δημιουργηθεί.
Με άλλα λόγια, μετά τους αγώνες ασυλίες και αφού η ηττημένη ομάδα υποδείξει τους προτεινόμενους προς αποχώρηση, θα ανακοινώνει αμέσως ο Σάκης Τανιμανίδης στο «Συμβούλιο του Νησιού» ποιος παίκτης αποχωρεί. με βάση τα αποτελέσματα της 24ωρης ψηφοφορίας (ο λιγότερο δημοφιλής). Με αυτόν τον τρόπο θα γίνουν οι επόμενες αποχωρήσεις μέχρι να φτάσουμε στην τελική φάση.



«Γνωρίζετε ότι μέχρι σήμερα οι ψηφοφορίες που είχαμε κάθε εβδομάδα για τους υποψήφιους ήταν σχεδόν live. Είχαμε το Συμβούλιο και οι τηλεθεατές μπορούσαν να ψηφίσουν τον παίκτη ή την παίκτρια που προτιμάνε κι έτσι με την ψήφο τους έβγαινε το αποτέλεσμα. Επειδή αυτές τις τελευταίες ημέρες που πλησιάζουμε όλο και πιο κοντά στον μεγάλο τελικό, τα γυρίσματα του παιχνιδιού θα γίνουν πιο γρήγορα, πιο συμπυκνωμένα, θα κάνουμε αυτή τη μεγάλη ψηφοφορία έτσι ώστε να έχουμε μια κατάταξη δημοτικότητας των παικτών και με αυτή την κατάταξη να γίνουν οι επόμενες 5 αποχωρήσεις», ξεκαθάρισε ο Σάκης Τανιμανίδης για τους λόγους που άλλαξαν οι κανόνες.
Σύμφωνα με τις διαρροές που παρουσίασε στην εκπομπή Φτιάξε καφέ να στα πω η Ανθή Βούλγαρη, στις θέσεις 7 -9 βρίσκονται οι: Γιώργος Χρανιώτης, Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Μπο. Στις θέσεις 4-6 φαίνεται πως συναντάμε τους: Σάρα Εσκενάζυ, Γιάννη Σπαλιάρα και Κωνσταντίνο Αναγνωστόπουλο. Οι πρώτες τρεις θέσεις είναι «πιασμένες» από τους: Γιώργο Αγγελόπουλό, Μάριο Ιωαννίδη και Κωνσταντίνο Βασάλο.
Επισημαίνουμε βέβαια ότι πρόκειται για διαρροές και όχι επίσημες πληροφορίες.
Στο τρέιλερ του 70ου επεισοδίου, οι παίκτες φαίνονται αμήχανοι για το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας. Όλοι δηλώνουν ότι έχουν περιέργεια για το πώς βλέπει ο κόσμος τα πράγματα από τις τηλεοπτικές οθόνες του. Ωστόσο, είναι μιε εξέλιξη που αρέσει σε όλους, αφού είναι δίκαιη και θα δείξει ποια είναι η προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού. Η ψηφοφορία υπενθυμίζουμε θα βρίσκεται σε εξέλιξη μέχρι τη 1 τα ξημερώματα της Τρίτης.



Τι θα γίνει στο αποψινό επεισόδιο του Survivor; Ποια ομάδα θα κερδίσει το πολυπόθητο έπαθλο; Τι άλλες εκπλήξεις κρύβει το παιχνίδι; Η απάντηση στις τηλεοπτικές μας οθόνες!
newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου