Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

To Φροντιστήριο των ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ στα Γρεβενά

Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2017

Αποχώρηση Survivor: Αυτός ο παίκτης έφυγε απόψε από τον Άγιο Δομίνικο!
Ποιος πήρε την ατομική ασυλία; Πώς αντέδρασε ο ίδιος στο άκουσμα του αποτελέσματος;

Ακόμα ένας παίκτης αποτελεί παρελθόν από το Survivor.
Μετά το αγώνισμα για το έπαθλο ασυλίας, οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στο συμβούλιο του νησιού.

Από την διαδικασία της αποχώρησης εξαιρέθηκε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία κέρδισε την ατομική ασυλία. Γιώργος Αγγελόπουλος και Γιώργος Χρανιώτης τέθηκαν αυτ


όματα υποψήφιοι και ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε πως ο γνωστός ηθοποιός είναι αυτός που φεύγει από τον Άγιο Δομίνικο.

Ο Γιώργος Χρανιώτης αποτελεί από χθες το βράδυ παρελθόν από το Survivor. Οι Διάσημοι έχασαν το έπαθλο ασυλίας και οδηγήθηκαν στο συμβούλιο του νησιού, προκειμένου να ακούσουν το αποτέλεσμα από την 24ωρη ψηφοφορία του κοινού.

«Νιώθω πολύ ήρεμος, είχα προετοιμαστεί γι αυτό. Είναι δύσκολο όταν ο άνθρωπος που σέβεσαι αγωνιστικά ότι είναι πιο Survivor από σένα. Nα είναι και φιλαράκι σου, να είναι ο άνθρωπος που έχεις δεθεί περισσότερο στο παιχνίδι. Υπάρχει μια χαρά που το ένστικτό σου συμβαδίζει με το ένστικτο του κόσμου, με την ανάγκη του κόσμου. Οπότε αν θέλω να είμαι τίμιος με τον εαυτό μου, βρίσκω τον κόσμο δίκαιο στις αποφάσεις του. Και πολύ έξυπνο στις αποφάσεις για το ποιους παίκτες θέλει να κρατήσει προκειμένου να διατηρηθεί μια μαχητικότητα. Και για να μη χάσω την εμπιστοσύνη στον άνθρωπο και την ανθρωπότητα γενικότερα, χαίρομαι που η άποψη του κόσμου συμβαδίζει με τη δική μου άποψη. Κι εγώ αν ήμουν κοινό, μεταξύ μας, θα κρατούσα τον Ντάνο», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Χρανιώτης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου