ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 18 Ιουνίου 2017

Τα νέα δεδομένα του Survivor – Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μόνος εναντίον όλων





Ο Ντάνος αντιμετωπίζει τέσσερις «Μαχητές», στο πρώτο νυχτερινό παιχνίδι του Survivor.

Ο Γιώργος Χρανιώτης αποχώρησε την περασμένη Τετάρτη από το Survivor κι ο ίδιος δήλωσε: «Νιώθω πολύ ήρεμος, είχα προετοιμαστεί γι αυτό. Είναι δύσκολο όταν ο άνθρωπος που σέβεσαι αγωνιστικά ότι είναι πιο Survivor από σένα. Nα είναι και φιλαράκι σου, να είναι ο άνθρωπος που έχεις δεθεί περισσότερο στο παιχνίδι. Υπάρχει μια χαρά που το ένστικτό σου συμβαδίζει με το ένστικτο του κόσμου, με την ανάγκη του κόσμου. Οπότε αν θέλω να είμαι τίμιος με τον εαυτό μου, βρίσκω τον κόσμο δίκαιο στις αποφάσεις του. Και πολύ έξυπνο στις αποφάσεις για το ποιους παίκτες θέλει να κρατήσει προκειμένου να διατηρηθεί μια μαχητικότητα. Και για να μη χάσω την εμπιστοσύνη στον άνθρωπο και την ανθρωπότητα γενικότερα, χαίρομαι που η άποψη του κόσμου συμβαδίζει με τη δική μου άποψη. Κι εγώ αν ήμουν κοινό, μεταξύ μας, θα κρατούσα τον Ντάνο».




Με νέα δεδομένα θα συνεχίσουν να μάχονται στο εξής οι «Διάσημοι» και οι «Μαχητές» του Survivor. Αριθμητικά πλέον υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσά τους. Όπως ανακοίνωσε στο «Συμβούλιο του Νησιού» ο Σάκης Τανιμανίδης, θα εξακολουθούν να είναι δύο οι ομάδες και θα αγωνίζονται ως δύο διαφορετικές ομάδες. Όμως, ο Γιώργος Αγγελόπουλος, που παρέμεινε στο παιχνίδι, θα αγωνίζεται σε κάθε αγώνισμα απέναντι σε όλους τους παίκτες των «Μαχητών», εναλλάξ! Η Σάρα και η Ευρυδίκη θα συνεχίσουν να αγωνίζονται μεταξύ τους. Όλα αυτά μέχρι το επόμενο αγώνισμα της ασυλίας.  Όταν φτάσουμε σ’ εκείνη την ημέρα, εάν στον αγώνα κερδίσουν οι «Διάσημοι» θα συνεχίσουν ν’ αγωνίζονται με τον ίδιο τρόπο. Εάν κερδίσουν οι «Μαχητές», που σημαίνει ότι θ’ αποχωρήσει ένας ακόμη «Διάσημος» από το Survivor, τότε το παιχνίδι μόνο στα αγωνίσματα θα μετατραπεί σε ατομικό. Όλα τα αγωνίσματα στο εξής θα παίζονται ατομικά.

Απίστευτα ποσοστά τηλεθέασης

Το τελευταίο επεισόδιο του Survivor της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ παρακολούθησαν έστω και για ένα λεπτό 2.414.769 τηλεθεατές Στο νεανικό κοινό 15-44 κατέγραψε κατά μέσο όρο 64,2%, ενώ έφτασε μέχρι και 71%  όταν στο γενικό σύνολο ο μέσος όρος ήταν 50,8%.
Survivor

Ο αγώνας για την ασυλία


Με σκορ 10-6 έχασαν οι «Διάσημοι». Παρότι είχαν μείνει μόνο τρεις στην ομάδα, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στον αγωνιστικό χώρο. Δεν κατάφεραν, όμως, να πάρουν την πολυπόθητη νίκη και κλήθηκαν αμέσως μετά να αγωνιστούν για την ατομική ασυλία. Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αναδείχθηκε νικήτρια και για πρώτη φορά στο Survivor οι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση βγήκαν κατευθείαν από το παιχνίδι της ατομικής ασυλίας.
Το βράδυ, στο «Συμβούλιο του Νησιού» ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε το όνομα του παίκτη που αποχωρεί από το Survivor. Αμέσως μετά ο Γιώργος Χρανιώτης αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του.

Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ και τα ερωτηματικά

Στην ανακοίνωσή του για το επεισόδιο της Κυριακής, ο ΣΚΑΪ βάζει αρκετά ερωτηματικά για την εξέλιξη στο Survivor: Πώς θα είναι στο εξής η συμβίωση των δύο «Διασήμων» στην παραλία; Πόσο έχει επηρεάσει την ψυχολογία τους η αποχώρηση του συμπαίκτη τους; Ποια είναι η άποψη του «Μαχητών» σχετικά με τα νέα δεδομένα που επικρατούν πλέον στο Survivor;Την Κυριακή το βράδυ στις 9 ,στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, έρχεται ένα συγκλονιστικό επεισόδιο επάθλου. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος αντιμετωπίζει τέσσερις «Μαχητές», στο πρώτο νυχτερινό παιχνίδι του Survivor. Δράση, ένταση, ανατροπές, κι ένας εκπληκτικός αγώνας μάχης έρχεται να κεντρίσει για μια ακόμη φορά το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.
Δείτε το τρέιλερ:
Στο μεταξύ η ανακοίνωση του Σάκη Τανιμανίδη γι’ αυτή την… περίεργη απόφαση της παραγωγής, έχει προκαλέσει πλήθος αντιδράσεων. «Ξαφνικά αλλάζει όλος ο κανονισμός και πρέπει ο Ντάνος να έρθει αντιμέτωπος με 4 άτομα;», αναρωτήθηκε η Φαίη Σκορδά στο Πρωινό. «Οι τέσσερις θα πίνουν φραπέ και ο Ντάνος θα αφήνει τα κόκκαλά του στο στίβο μάχης!», ανέφερε ο Κώστας Τσουρός. Ο δημοσιογράφος τόνισε πως: «Στο τουρκικό, που ήταν 5 άτομα στη μία ομάδα και 2 στην άλλη το γύρισαν σε ατομικό». Ο Θέμης Γεωργαντάς, από την πλευρά του, είπε αυτό που όλοι έχουν στο μυαλό τους: «Τον εξοντώνουν με αυτό που κάνουν»!



Πώς θα γίνει ο ημιτελικός και ο τελικός του SurvivorΟ τελικός του Survivor θα πραγματοποιηθεί στις 5 Ιουλίου στο θέατρο του Άλσους Βεΐκου. Σύμφωνα με την εκπομπή Φτιάξε καφέ να στα πω, το ερχόμενο Σάββατο 17 Ιουλίου ολοκληρώνονται τα γυρίσματα στον Άγιο Δομίνικο. Η τελευταία αποχώρηση έχει ήδη γίνει και οι τέσσερις παίκτες που θα πάνε στον ημιτελικό μοιράζονται τις τελευταίες τους ώρες παραμονής στις παραλίες του Άγιο Δομίνικου. Οι τέσσερις εναπομείναντες παίκτες από την Κυριακή και μετά θα ξεκουραστούν, έως την επιστροφή τους στην Ελλάδα στις 25 Ιουνίου.

Όταν γυρίσουν στην Ελλάδα δεν θα πάνε στα σπίτια τους. Σύμφωνα με τους κανονισμούς, μέχρι την ολοκλήρωση του Survivor θα πρέπει να μείνουν σε ξενοδοχείο. Φαίνεται πως το ξενοδοχείο που θα φιλοξενήσει τους παίκτες βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας. Ο ημιτελικός θα στείλει με τη διαδικασία των αγωνισμάτων και δίχως ψηφοφορία κοινού τους δύο παίκτες στον τελικό. Ο νικητής θα προκύψει αποκλειστικά από τις ψήφους του κοινού.

zappit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου