ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017

Έξυπνα tips για να φωτίσεις ένα σκοτεινό δωμάτιο



Το δωμάτιο σου δεν είναι τόσο ευάερο και ευήλιο όσο θα ήθελες; Ονειρεύεσαι ένα σπίτι γεμάτο με τεράστια παράθυρα και άνετα μπαλκόνια που θα αφήνουν το φυσικό φως να λούζει το χώρο σου; Αν κουράστηκες να ζεις μέσα στο σκοτάδι, ήρθε η ώρα να ανακαλύψεις μερικά έξυπνα κόλπα για τέλειο φωτισμό.

Σίγουρα η αντικατάσταση των κουφωμάτων του σπιτιού σου δεν είναι μία εύκολη υπόθεση. Πόσο μάλλον η αλλαγή της διαρρύθμισής τους! Πολλές φορές δεν βρίσκεσαι σε θέση να επιλέξεις όλα τα στοιχεία που περιβάλλουν το χώρο σου. Είτε νοικιάζεις ένα σπίτι είτε εξακολουθείς να μένεις στο πατρικό σου, οι παρεμβάσεις που μπορείς να κάνεις είναι περιορισμένες.

Αν δεν σκοπεύεις να προχωρήσεις σε μεγάλες τροποποιήσεις, βρίσκεσαι στο σωστό μέρος! Το Douleutaras.gr ζήτησε τη συμβουλή των αξιολογημένων επαγγελματιών της πλατφόρμας του και εκείνοι μοιράστηκαν μαζί μας tips και μυστικά που θα μεταμορφώσουν οπτικά το χώρο σου! Δες, λοιπόν, τι αλλαγές πρέπει να κάνεις για να φωτίσεις ένα σκοτεινό δωμάτιο.
Άλλαξε τα παλιά σου έπιπλα

Τα παλιά έπιπλα με σκούρα φινιρίσματα τείνουν να «καταπίνουν» όλο το φως ενός δωματίου, κάνοντας πιο «βαριά» την ατμόσφαιρα. Αντιθέτως έπιπλα και κατασκευές σε ανοιχτούς και απαλούς τόνους επιτρέπουν στο φως να ταξιδέψει, διευκολύνοντας την οπτική περιήγηση στο χώρο. Μία ιδανική επιλογή για σκοτεινά δωμάτια είναι, επίσης, τα ακρυλικά έπιπλα. Αφήνουν το φως να τα διαπεράσει με αποτέλεσμα τα χρώματα να απλώνονται μέσα στο δωμάτιο. Τα τελευταία, μάλιστα, συνιστούν μία από τις κορυφαίες τάσεις διακόσμησης για το 2017.

Αναζητάς μία πιο οικονομική λύση από την αλλαγή των επίπλων σου; Αντί να τα αντικαταστήσεις μπορείς να τα βάψεις σε ένα πιο φωτεινό χρώμα.
Αγόρασε έναν καθρέφτη

Ο καθρέφτης είναι η πιο κλασική και γνωστή μέθοδος για να αυξήσει κανείς τη φωτεινότητα ενός δωματίου. Οι καθρέφτες και ιδιαίτερα εκείνοι μεγάλου μεγέθους έχουν τη δυνατότητα να μεγεθύνουν οπτικά έναν χώρο, αφού αντανακλούν το φως στο εσωτερικό του. Έτσι, με μία απλή προσθήκη μπορείς να φωτίσεις ακόμη και το πιο σκοτεινό δωμάτιο. Για ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα τοποθέτησε τον καθρέφτη, απέναντι από ένα παράθυρο, εφόσον υπάρχει. To φως θα διαχέεται αμέσως μέσω του καθρέφτη σε ολόκληρο το χώρο.
Επένδυσε στο λευκό

Όσο πιο ανοιχτή είναι η χρωματική παλέτα που συνθέτει τα στοιχεία ενός δωματίου τόσο πιο φωτεινό φαίνεται. Αν έχεις επιλέξει σκούρες κουρτίνες ή χρώμα τοίχου, θα ήταν προτιμότερο να το ξανασκεφτείς. Μπορεί να είχες ερωτευτεί τις «πλούσιες» κουρτίνες σου, όταν τις πρωτοείδες, όμως, σίγουρα δεν αποτελούν την ιδανική επιλογή σε ένα δωμάτιο με περιορισμένη φωτεινότητα. Ένα ημιδιαφανές ύφασμα σίγουρα θα σε βοηθήσει να επιτύχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα. Όσον αφορά στο χρώμα του τοίχου, μη διστάσεις να επιλέξεις το κλασικό λευκό ή μία ανοιχτή απόχρωση του αγαπημένου σου χρώματος για να κάνεις το δωμάτιο σου να λάμψει!

Μικρές αλλαγές μπορούν να ανανεώσουν το δωμάτιο σου, με ελάχιστο κόπο και χρήματα. Μη διστάσεις, λοιπόν, να δοκιμάσεις αυτά τα κόλπα για να μεταμορφώσεις το χώρο σου!



newsbeast.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου