Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

To Φροντιστήριο των ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ στα Γρεβενά

Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2017

Η 18χρονη που μοιάζει με πενηντάρα -Στα 16 έκανε το πρώτο της λίφτινγκ [εικόνες]

H 45χρονη Tracey Gibson και η 18χρονη κόρη της Zara Hartshorn από το Ηνωμένο Βασίλειο πάσχουν από μια εξαιρετικά σπάνια ασθένεια που τους προκαλεί
πρόωρη γήρανση.


Η περίεργη πάθηση ονομάζεται λιποδυστροφία και διαλύει το λίπος που βρίσκεται κάτω από τον ιστό, προκαλώντας πρόωρη γήρανση και ρυτίδες.

Η Ζara σε ηλικία 7 ετών είχε ήδη σημάδια της πρόωρης γήρανσης στο πρόσωπό της ενώ στα 16 της έκανε το πρώτο της λίφτινγκ σε έναν από τους κορυφαίους χειρουργούς στην Αμερική και μάλιστα δωρεάν.

Η 45χρονη  Tracey κληροδότησε την σπάνια πάθηση στα τρία από τα επτά παιδιά της, την 25χρονη Joelene και τον 26χρονο Τommy.


«Με έχουν πει «γιαγιά» και «μαϊμού». Τώρα που βλέπω τις φωτογραφίες μου νομίζω ότι μοιάζω με τον Σρεκ» δήλωσε η  Tracey.

Μετά την κόρη και η μητέρα υποβλήθηκε σε μια σειρά επιδιορθωτικών επεμβάσεων.

«Οι άνθρωποι σε κρίνουν για αυτό που φαίνεσαι. Ποτέ δεν ήμουν σε θέση να βρω μια δουλειά και αυτό με έκανε να νιώθω αγανακτισμένη» δήλωσε η μητέρα που έχει παντρευτεί τρεις φορές.

Σήμερα με τις επεμβάσεις που έκανε στην Αμερική και μάλιστα δωρεάν δηλώνει ικανοποιημένη.
«Τώρα νιώθω ότι η ζωή μου έχει αλλάξει. Μπορώ να περπατάω στο δρόμο και να κρατάω το κεφάλι μου ψηλά. Νομίζω ότι είμαι πολύ καλύτερα τώρα και ότι μοιάζω αρκετά διαφορετική» δήλωσε.


iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου