ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 16 Ιουλίου 2017

Σεξουαλική παρενόχληση στην κατασκήνωση του ΑΠΘ -Σοκάρει η περιγραφή της 19χρονης για τον γιατρό: Μου τράβηξε το μαγιό και με χάιδεψε..





Σοκάρει η μαρτυρία της 19χρονης φοιτήτριας της Νομικής σχολής, που στις
4 Ιουλίου δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση από τον γιατρό του κάμπινγκ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Η κοπέλα με την οικογένεια της, ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν πως ο 49χρονος χειρουργός ορθοπεδικός από την Αθήνα, προέβη σε μια τέτοια πράξη και μάλιστα σε μια νεαρή κοπέλα που του ζήτησε την βοήθειά του για τα σημάδια στο δέρμα της.

«Εγώ από κάποιο σημείο και έπειτα είχα σοκαριστεί, είχα παγώσει, κατάλαβα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και του ζήτησα να φύγω. Εκείνος δεν μου το επέτρεψε. Μου είπε να μείνω λίγα λεπτά ακόμα, γιατί τελειώνει. Εκείνη την στιγμή μου τράβηξε το μαγιό, θωπεύοντας τα γεννητικά μου όργανα και λέγοντας μου την έκφραση ''μωρό μου εσύ''», είπε τρομαγμένη η 19χρονη μιλώντας στο protothema.gr.



Ο γιατρός, συνελήφθη την επομένη ημέρα, οδηγήθηκε στο αυτόφωρο όπου κατηγορήθηκε για σεξουαλική παρενόχληση και κρίθηκε ένοχος. Του επιβλήθηκα δύο χρόνια φυλάκισης με τρία χρόνια αναστολή.

Να σημειωθεί ότι, ο 49χρονος γιατρός είναι διαζευγμένος και έχει διαγραφεί από τον ιατρικό σύλλογο εδώ και 3,5 χρόνια. Φέρεται να έχει εμπλακεί σε υπόθεση κλοπής ύψους 120.000 ευρώ, ενώ έχει απασχολήσει τις αρχές και για υπόθεση εξύβρισης και απλής σωματικής βλάβης.

Οι γονείς της κοπέλας και η ίδια, δεν μπορούν να πιστέψουν ότι στο κάμπινγκ του Πανεπιστημίου συνέβη ένα τέτοιο περιστατικό.

Η κοπέλα σε επιστολή της προς την διοίκηση του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, καταγγέλλει τους πάντες και ιδιαίτερα τον αρχηγό της κατασκήνωσης. Όπως λέει στο protothema.gr, ο αρχηγός ενώ ήταν γνώστης του περιστατικού από την πρώτη στιγμή, πήγε να καλύψει τον γιατρό και μάλιστα κατέθεσε ως μάρτυρας υπεράσπισής του στο δικαστήριο, διαβεβαιώνοντας, για το ήθος και την πολύχρονη εμπειρία του κατηγορούμενου.


Το χρονικό του επεισοδίου…


Η 19χρονη, φοιτήτρια της νομικής σχολής, επισκέφθηκε την Παρασκευή 2 Ιουλίου το κάμπινγκ μαζί με τις φίλες της.

«Την Παρασκευή επισκέφθηκα το κάμπινγκ με τις φίλες μου για να κάνω τις διακοπές μου. Την επόμενη ημέρα, το Σάββατο επισκέφθηκα το ιατρείο του κάμπινγκ για να μου εξετάσει ο γιατρός κάποια παράξενα σημάδια. Το Σάββατο το απόγευμα, που τον επισκέφθηκα για δεύτερη φορά, ο ίδιος μου είπε μια παροιμία για να μου τονίσει ότι δεν πρέπει να πάω στην θάλασσα και να εκτεθώ στον ήλιο, αλλά μου φάνηκε παράξενη. Την ίδια ημέρα μου είχε δώσει και δυο χάπια για τα σημάδια», αναφέρει η άτυχη φοιτήτρια.

Σύμφωνα πάντα με την μαρτυρία του θύματος, που μιλάει αποκλειστικά στο protothema.gr, ο γιατρός φαίνεται να είχε σχέδιο απέναντι στο ανυπεράσπιστο κορίτσι και την Κυριακή το υλοποίησε.

«Την επόμενη ημέρα την Κυριακή, επειδή δεν εξασθενούσαν τα σημάδια, επισκέφτηκα για τρίτη φορά το ιατρείο. Την Κυριακή το απόγευμα προς βράδυ όπου ήμασταν μόνοι μας στο ιατρείο, ο ίδιος μου ζήτησε να βγάλω το φόρεμα μου και να ξαπλώσω μπρούμυτα. Εγώ καθώς νόμιζα ότι ήθελε να εξετάσει τα σημάδια μου και σε άλλα μέρη του σώματος, έβγαλα το φόρεμα μου και ξάπλωσα. Τότε εκείνος με μια ενυδατική κρέμα ήρθε και ξεκίνησε να μου αλείφει την κρέμα στους ώμους και την πλάτη. Στην συνέχεια ο ίδιος μου επισήμανε ότι ξεπέρασε το στάδιο της αλοιφής και προχώρησε στο στάδιο του μασάζ», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στο protothema.gr.

Η άτυχη φοιτήτρια όταν ένιωσε ότι τα πράγματα δεν πάνε καλά, του ζήτησε να φύγει και εκείνος δεν την άφησε, λέγοντας πως σε λίγο τελειώνει και ταυτόχρονα τράβηξε το μαγιό της και την ακούμπησε με το χέρι του στα γεννητικά της όργανα.

«Μέσα σε λίγα λεπτά πέρασε στους μηρούς και ταυτόχρονα μου έκανε φιλοφρονήσεις. Εγώ από κάποιο σημείο και έπειτα είχα σοκαριστεί, είχα παγώσει, κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά και του ζήτησα να φύγω. Εκείνος δεν μου το επέτρεψε, μου είπε να μείνω λίγα λεπτά ακόμα γιατί τελειώνει. Εκείνη την στιγμή μου τράβηξε το μαγιό μου θωπεύοντας τα γεννητικά μου όργανα και λέγοντας μου την έκφραση ''μωρό μου εσύ''…», είπε σοκαρισμένη η 19χρονη φοιτήτρια της νομικής.

Το συμβάν έλαβε τέλος, λίγα δευτερόλεπτα αφού ο 49χρονος γιατρός ακούμπησε την νεαρή κοπέλα στα γεννητικά της όργανα… ενώ φεύγοντας από το ιατρείο του της ζήτησε να περάσει να του πει καληνύχτα πριν κοιμηθεί.

Εκείνη την στιγμή, περιγράφει η κοπέλα, «πετάχτηκα, έφτιαξα το μαγιό μου, τράβηξα τα ρούχα μου και έφυγα. Φεύγοντας εκείνος μου είπε ''το βράδυ πριν κοιμηθείς πέρνα να μου πεις μια καληνύχτα'', άνοιξα την πόρτα και έφυγα κλαίγοντας. Από εκεί και πέρα ενημέρωσα τον υπαρχηγό και τον αρχηγό της κατασκήνωσης και φυσικά τους γονείς μου. Το ίδιο βράδυ ήρθαν με πήραν από την κατασκήνωση και πήγαμε στο Αστυνομικό Τμήμα της Κασσάνδρας για να κάνουμε την καταγγελία. Αφού την κάναμε, την επόμενη ημέρα ο γιατρός συνελήφθη» περιγράφει η άτυχη νεαρή κοπέλα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου