Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

To Φροντιστήριο των ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ στα Γρεβενά

Σάββατο, 1 Ιουλίου 2017

Η 20χρονη με τις ελιές στο πρόσωπο και στο σώμα που θέλει να γίνει Μις ΥφήλιοςΈνα 20χρονο κορίτσι από την Μαλαισία, που έχει πέσει θέμα bullying λόγω του ότι γεννήθηκε έχοντας μεγάλες σκούρες ελιές στο πρόσωπο και στο σώμα.

Η Evita Delmundo που έχει μεγαλώσει ακούγοντας τους συμμαθητές της να την αποκαλούν «τέρας» και «μπισκότο σοκολάτας», δεν κρύβει πως τέτοιοι χαρακτηρισμοί την πλήγωσαν και την έκαναν να είναι ντροπαλή.
Τα πράγματα έγιναν κάπως καλύτερα στην εφηβεία όταν και οι συμμαθητές της άρχισαν να την αποδέχονται όπως είναι και είχε και στο πλευρό της υποστηρικτές όπως τη μητέρα της και τη δασκάλα της.Η 20χρονη κοπέλα έχει αποφασίσει, σύμφωνα με την Daily Mail, να μην κάνει καθόλου χειρουργικές επεμβάσεις για να αφαιρέσει αυτές τις ελιές. Ρόλο σε αυτό έπαιξαν και οι γιατροί, οι οποίοι την προειδοποίησαν πως μπορεί να βάλει σε μεγάλο κίνδυνο την υγεία της αν αποφασίσει να αφαιρέσει τις ελιές από πάνω της.

Η ίδια δεν αρκέστηκε μόνο σε αυτό, αλλά αποφάσισε να κάνει δοκιμαστικά για τον τίτλο της Μις Μαλαισία τον Ιούνιο και τώρα περιμένει τα αποτελέσματα για να δει αν θα προχωρήσει στον επόμενο γύρο.
«Έμαθα να αποδέχομαι τα σημάδια μου και να αγαπώ τον εαυτό μου. Έλαβα σιγά σιγά την εμπιστοσύνη για να αποδείξω τη μοναδικότητά μου», ανέφερε η ίδια λέγοντας πως δεν θα το βάλει κάτω εάν δεν τα καταφέρει.

newsbeast.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου