Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

To Φροντιστήριο των ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ στα Γρεβενά

Δευτέρα, 3 Ιουλίου 2017

Ζήστε αξέχαστες στιγμές σε 30 εξωτικές παραλίες της ΕλλάδαςΔεν είναι τυχαία η φήμη των παραλιών της βόρειας Κέρκυρας, ότι είναι από τις πιο όμορφες της Ελλάδας!

Στην περιοχή της Κασσιόπης, οι υπέροχες παραλίες της που προσελκύουν πλήθος λουόμενων έχουν η κάθε μια τη δική της ξεχωριστή χάρη και ομορφιά. Εκείνοι όμως που αναζητούν τροπική αγριάδα, ησυχία και απομόνωση, θα επιλέξουν σίγουρα το Κανόνι Κασσιόπης και θα βρουν ότι ζητούν! Δεν είναι τυχαίο ότι προτιμάται ιδιαίτερα από τους ντόπιους!

Βρίσκεται στην μύτη της δροσερής καταπράσινης χερσονήσου και το σκηνικό της είναι άκρως εξωτικό! Όμορφα λεία βράχια την προστατεύουν από την πολυκοσμία και χαρίζουν στους επισκέπτες της ατέλειωτες βουτιές στα καταγάλανα, ολοκάθαρα νερά της. Βότσαλο και μια λωρίδα άμμου στη μια της πλευρά, κάνουν την ηλιοθεραπεία απολαυστική μέχρι την δύση του ήλιου. Το πράσινο των δέντρων αντανακλά στα νερά της θάλασσας, δημιουργώντας χρώματα πολλά και διαφορετικά, συνθέτοντας ένα μοναδικό παζλ.

Η παραλία είναι ιδανική και για καταδύσεις, καθώς τα βράχια της προσφέρουν υπέροχη υποθαλάσσια θέα. Η πρόσβαση στην παραλία Κανόνι είναι εύκολη, με ένα μικρό μονοπάτι από την διπλανή παραλία Μπαταριά.
newsbeast.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου