Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

To Φροντιστήριο των ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ στα Γρεβενά

Κυριακή, 23 Ιουλίου 2017

Ζήστε αξέχαστες στιγμές σε 30 εξωτικές παραλίες της Ελλάδας: Σποράδες..Λευκά βράχια, ψιλή άμμος και τιρκουάζ νερά συνθέτουν την απόλυτη εξωτική ομορφιά και αναδεικνύουν τη γαλήνη αυτού του μέρους.

Η παραλία Χόβολο, δίπλα από τον οικισμό του Έλιους, είναι από τις πιο διάσημες των Σποράδων. Τα βράχια της φιλοξενούν καταπράσινα πεύκα και πολλοί είναι εκείνοι που καταφεύγουν στη σκιά τους για να δροσιστούν. Η αμμουδιά ξεχωριστή, με μικρά βότσαλα να στολίζουν την ακτή της. Τα νερά της είναι μοναδικά και όσο κολυμπάει κανείς στα βαθιά, τόσο περισσότερο τα απολαμβάνει.

Τα βράχια τριγύρω είναι ιδανικά για βουτιές αλλά και για ξεκούραση κάτω από τον καλοκαιρινό ήλιο. Η παραλία Χόβολο δεν είναι οργανωμένη, οπότε καλό είναι να έχετε μαζί σας ομπρέλες.

Απέχει περίπου 18 χιλιόμετρα από το λιμάνι της Σκοπέλου. Φτάνοντας στο Νέο κλήμα από Σκόπελο θα στρίψετε αριστερά και θα καταλήξετε στη θάλασσα σε ένα λατομείο. Εκεί αφήνετε το αυτοκίνητο ή τη μηχανή και περπατάτε προσεκτικά προς τα αριστερά, ίσως για λίγο και μέσα από τη θάλασσα με προορισμό τον λευκό βράχο.
newsbeast.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου