ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017

Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ έγινε 70 ετών



Το μυώδες σώμα του τον έκανε σούπερ σταρ. Ο αυστριακής καταγωγής, Αμερικανός ηθοποιός και πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνια, Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, έγινε 70 ετών.

Αν και είχε υποτιμηθεί ως ηθοποιός, αυτό έχει αλλάξει, αναφέρεται σε δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας «Frankfurter Allgemeine».

Υπάρχουν άνθρωποι για τους οποίους θα παραμένει πάντα ο «Mister Universum» ή ο «Mr. Olympia», παρ΄ότι κέρδισε τίτλους στο bodybuilding πριν από 50 χρόνια. Για άλλους θα είναι πάντα ο «Terminator» (Εξολοθρευτής) από την ομώνυμη σειρά ταινιών δράσης επιστημονικής φαντασίας, ο «T2», το καλά προγραμματισμένο cyborg, που λέει τη θρυλική ατάκα «Hasta la vista, baby».

Το 1984 υποδύθηκε τον «Κόναν τον Εξολοθρευτή» μετά την πρώτη ταινία «Κόναν ο Βάρβαρος». Αυτές είναι οι ταινίες τους Σβαρτσενέγκερ που γνωρίζουν όσοι γεννήθηκαν πριν το 1991. Όσοι γεννήθηκαν αργότερα γνωρίζουν την λιγότερο βίαιη πλευρά του γυμνασμένου ηθοποιού από τη Στυρία της Αυστρίας, ο οποίος για πολύ καιρό πίστευε ότι δεν έχει υποκριτικό ταλέντα, αλλά πολύ χιούμορ εκτός από μύες.

Το ταλέντο του έχει υποτιμηθεί ίσως λόγω της συμμετοχής του σε ταινίες, όπως η σειρά «Οι Αναλώσιμοι» (Expendables) του Σιλβέστερ Σταλόνε.

Μεσολάβησαν δύο θητείες στο αξίωμα του κυβερνήτη της Καλιφόρνιας, ένα διαζύγιο που συγκέντρωσε τα φώτα της δημοσιότητας και κάποιες έντονες διαφωνίες με τον Ντόναλντ Τραμπ.

Και μετά ο Σβαρτσενέγκερ αποφάσισε να κάνει κάτι διαφορετικό. Με ρόλους, στους οποίους είναι μεγάλης ηλικίας. Ρόλους στους οποίους πρέπει να εκφράσει συναισθήματα, που είναι το πιο σημαντικό, όπως ένθος για παράδειγμα. Στις δύο από τις πιο πρόσφατες ταινίες του «Maggie» και «Aftermath» στις οποίες είναι συμπαραγωγός, υποδύεται πατέρες, μεγάλης ηλικίας ανθρώπους, που κάνουν ό,τι κάνουν οι άνδρες με αξιοπρέπεια, νοιάζονται για τις κόρες τους και θρηνούν το θάνατό τους.

«Γι 'αυτό ξεχάστε το σώμα του, το οποίο ήταν για δεκαετίες στο επίκεντρο. Η κάμερα τώρα εστιάζει στο πρόσωπό του. Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ έγινε εβδομήντα» τονίζεται στο δημοσίευμα, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.



newsbeast.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου