Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

To Φροντιστήριο των ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ στα Γρεβενά

Τετάρτη, 19 Ιουλίου 2017

Η περιέργεια του τράγου με την τζαμαρία οδήγησε σε… βανδαλισμόΟι χαζομάρες από παρέες νεαρών σίγουρα δεν είναι καινούριο φαινόμενο και σίγουρα δεν περιορίζονται σε μία γεωγραφική περιοχή. Όλοι θυμόμαστε το άσκοπο χτύπημα κουδουνιών σε σπίτια ή ακόμα και πιο δαπανηρές νεανικές ενέργειες, όπως το πέταγμα πετρών σε τζάμια.

Αυτό ήταν και το θέαμα που αντίκρισαν οι υπάλληλοι μιας μικρής επιχείρησης στο Κολοράντο όταν πήγαν το πρωί να ανοίξουν το γραφείο. Οι τζαμαρίες ήταν σπασμένες με τα γυαλιά να έχουν πεταχτεί παντού. Αμέσως σκέφτηκαν πως κάποιος προσπάθησε να κλέψει το γραφείο και έσπασε την είσοδο για να μπει, αλλά τίποτα δεν έλειπε. Μετά σκέφτηκαν πως κάποια παρέα παιδιών θα το έκανε για πλάκα.

Τότε σκέφτηκαν να κοιτάξουν τις κάμερες ασφαλείας και διαπίστωσαν πως οι κατεβασμένες τζαμαρίες ήταν όντως «έργο» μιας παρέας νεαρών… τράγων. Όπως μετέδωσε το news.nationalgeographic.com, για 20 λεπτά το ζώο κοπανούσε με τα κέρατά του τις τζαμαρίες μέχρι να τις ρίξει όλες κάτω. Και από πίσω διακρίνονται και οι φίλοι του, οι οποίοι σουλατσάρουν στο δρόμο.

Αλλά τι μπορεί να οδήγησε τα ζώα στο να βανδαλίσουν έτσι τη βιτρίνα; Η Σούζαν Σόνιαν, επιστήμονας στο πανεπιστήμιο του Μέριλαντ, απαντά «Το έκανε μάλλον για πλάκα!». Η Σόνιαν εξήγησε πως «οι τράγοι είναι δυνατά και ανεξάρτητα ζώα και από τη στιγμή που έφυγαν από τη φάρμα, όντας και ζώα που έχουν αναζητήσεις, πιθανότατα να ήθελε να εξερευνήσει τι είναι αυτό το διάφανο πράγμα που τον ενοχλούσε».newsbeast.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου