ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017

Η καυτή Ελενα Παπαρίζου «κόλασε και τους παπάδες»



Προβλημάτων συνέχεια για την Ελενα Παπαρίζου, η οποία έγινε κουμπάρα και άκουσε τα εξ αμάξης! Λίγες ημέρες μετά τις κατηγορίες του πρώην της Τόνυ Μαυρίδη ότι νοσηλεύτηκε σε κλινική της Σουηδίας για να απεξαρτηθεί από το ποτό, η αγαπημένη τραγουδίστρια βρέθηκε στη δίνη νέων σχολίων, αυτή τη φορά για τις ενδυματολογικές επιλογές της στον γάμο όπου ήταν κουμπάρα!



Πολλοί ήταν αυτοί που έγραψαν στα social media -ο καθένας με τον δικό του τρόπο- ότι το ρούχο που επέλεξε δεν ήταν συμβατό με τον ιερό χώρο της εκκλησίας, αλλά δεν έλειψαν και τα χιουμοριστικά σχόλια που αναφέρονταν στο γεγονός ότι η σέξι παρουσία της Ελενας θα μπορούσε «να κολάσει ακόμη και τον παπά»!

Για να πάρουμε, όμως, την ιστορία από την αρχή, η ποπ τραγουδίστρια στο μέσον της καλοκαιρινής περιοδείας της με τη Δέσποινα Βανδή ξέκλεψε χρόνο και ταξίδεψε ως το Μανταμάδο της Λέσβου, προκειμένου να παντρέψει τη συνεργάτιδά της Φιλιώ Ζιώγα με τον εκλεκτό της καρδιάς της Χρήστο Βαγιάννη!

Για την περίσταση επέλεξε μια εντυπωσιακή ολόσωμη φόρμα με μεγάλα ανοίγματα κατά μήκος του ποδιού, σε κοραλλί απόχρωση. Η συγκεκριμένη επιλογή ρούχου ήταν αυτή που άνοιξε τον ασκό του Αιόλου, με κάποιους να αναρωτιούνται αν ο πατέρας Χρήστος θα έπρεπε να τελέσει το διπλό μυστήριο (έγινε και η βάπτιση του γιου του ζεύγους).

Τι είπε ο ιερέας

Ο ίδιος ο ιερωμένος, πάντως, μίλησε στο «LaBiri» για το περιστατικό, όπου υπερασπίστηκε την τραγουδίστρια. «Εγώ θα πω ένα απλό πράγμα. Ο Χριστός από εμάς ζητά τις καρδιές μας! Δεν προσέβαλα κανέναν, εδώ και 40 χρόνια, αν έρθει να κοινωνήσει, ακόμη κι αν φορά κάτι πιο προκλητικό. Η Εκκλησία αγαπά τον άνθρωπο και η Ελενα πιστεύει στον Θεό. Δεν ήταν προκλητικό το φόρεμα, απλά έπρεπε να βάλει κάτι εμφανίσιμο ως γυναίκα» είπε. Να αναφέρουμε ότι δύο μέρες πριν, το βράδυ του Σαββάτου, η Ελενα βρέθηκε στη Βατσουνιά Καρδίτσας, όπου ήταν και πάλι κουμπάρα στον γάμο συγγενικού της ζευγαριού.

Ωστόσο, εκεί ήταν comme il faut ντυμένη και ίσως γι’ αυτό το συγκεκριμένο μυστήριο να μην «κέρδισε» τη δημοσιότητα που του άξιζε!






espressonews.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου