ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 25 Ιουλίου 2017

Ποιους μάνατζερ προτείνουν στον Ντάνο





Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι αυτή τη
στιγμή το πιο περιζήτητο πρόσωπο από τις διαφημιστικές εταιρείες και από άλλες μεγάλες επιχειρήσεις, δείχνει όμως να μη βιάζεται.

 

 Όπως γράφει το «Πρώτο Θέμα», παρά τα όσα ακούγονται, δεν έχει υπογράψει ακόμη κανένα συμβόλαιο με μεγάλη εταιρεία γαλακτομικών και περιμένει ή, για την ακρίβεια, αναζητά μάνατζερ.

Τα ονόματα που έχουν προταθεί στον Ντάνο είναι ο Κωνσταντίνος Καφίρης, που έχει κάνει, όπως ακούγεται, και ραντεβού μαζί του και ο πολυπράγμων Γιώργος Ντάβλας, ένας εντελώς διαφορετικός PR manager.

Στον Ντάνο έχουν προταθεί επίσης ο Χάρης Σιανίδης και ο John Καγιούλης, διοργανωτής επιτυχημένων πάρτυ, που προσπαθεί να γίνει μάνατζερ εδώ και χρόνια. Ο παροξυσμός για τον Ντάνο είναι τέτοιος που τα ποσά για ό,τι τον αφορά ζαλίζουν, αφού οι φήμες λένε ότι για μια εμφάνιση μπορεί να ζητήσει έως και 5.000 ευρώ! Σε ό,τι αφορά τη διαφημιστική του παρουσία, αναμένεται ένας χαμός αφού θεωρείται και είναι το πιο καυτό πρόσωπο της επικαιρότητας.

Πλέον δεν σηκώνει το τηλέφωνό του που χτυπάει ασταμάτητα όλη την ημέρα παρά μόνο για γνωστούς και φίλους, ενώ δεν πρόκειται να κλείσει καμία δουλειά αν δεν τελειώσει με την ανεύρεση μάνατζερ, ο οποίος θα αναλάβει να διαχειρίζεται την εικόνα του στα media και να του κλείνει δουλειές.

newsbeast.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου