ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017

Ο «πόλεμος του στιλ» στο Μπάκιγχαμ





Επίσημη επίσκεψη στη
Βρετανία πραγματοποιεί το βασιλικό ζεύγος της
Ισπανίας και ο βρετανικός τύπος ξεκίνησε ατελείωτες συγκρίσεις του στυλ της Λετίθια με το στυλ της δούκισσας του Κέιμπριτζ, Κέιτ. Αν και διαφέρουν σε κάποια σημεία, υπάρχουν αρκετές ομοιότητες στις επιλογές τους.

Για παράδειγμα, όπως και η Κέιτ έτσι και η Λετίθια όταν βρίσκεται σε επίσκεψη στο εξωτερικό επιλέγει να τιμήσει τη χώρα που τη φιλοξενεί και μέσα από τις ενδυματολογικές επιλογές της.

Παράλληλα, σχεδιαστές όπως ο Hugo Boss, ο Altuzarra και η Carolina Herrera είναι από τους αγαπημένους της, ενώ ιδιαίτερη αδυναμία φαίνεται να δείχνει στην Carolina Herrera, όπως άλλωστε και η Μισέλ Ομπάμα, η Χίλαρι Κλίντον και η Ιβάνκα Τραμπ.

Η Δούκισσα του Κέμπριτζ, Κέιτ Μίντλεντον, και η βασίλισσα Λετίθια έφτασαν στο παλάτι του Μπάκιγχαμ και παρέδωσαν μαθήματα στιλ.

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ φόρεσε μία ροζ τουαλέτα με διαμαντένιο κολιέ και σκουλαρίκια με μαργαριτάρια. Αυτό βέβαια που πρόσεξαν όλοι ήταν η τιάρα της πριγκίπισσας Νταϊάνα που επέλεξε να φορέσει.




Από την άλλη πλευρά, η βασίλισσα Λετίθια ήταν άκρως εκθαμβωτική. Επέλεξε να φορέσει μια κατακόκκινη τουαλέτα με κεντημένες λεπτομέρειες, η οποία αγκάλιαζε το σώμα της.

Το ισπανικό ζευγάρι καλωσόρισε επίσημα, νωρίτερα, η βασίλισσα Ελισάβετ και ο δούκας του Εδιμβούργου Φίλιππος στην παρέλαση ιπποδρομιών. Αυτή, σύμφωνα με την Daily Mail, φέρεται να είναι και η τελευταία εμφάνιση του 96χρονου συζύγου της βασίλισσας Ελισάβετ, ο οποίος αποσύρεται από τα καθήκοντά του το φθινόπωρο.



Για την εμφάνισή της η βασίλισσα Λετίθια επέλεξε ένα κίτρινο φόρεμα με δαντελένια λεπτομέρεια στο τελείωμα και ένα λίγο πιο ανοικτό παλτό στην ίδια απόχρωση. Όπως επιβάλλει το πρωτόκολλο, φόρεσε καπέλο που ήταν στολισμένο με λουλούδια στην αριστερή του πλευρά.

Από την άλλη πλευρά, η βασίλισσα Ελισάβετ επέλεξε ένα ροζ παλτό και ασορτί καπέλο με λουλούδια.




newsbeast.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου