ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 29 Ιουλίου 2017

Έγκλημα στο Λαγανά Ζακύνθου: Αγωγή μαμούθ από τον δικηγόρο της οικογένειας Ανδρέα Πάτση..






Η οικογένεια αναμένεται να καταθέσει αγωγή-μαμούθ κατά παντός υπευθύνου με την οποία θα ζητείται αποζημίωση για ψυχική οδύνη


Στις αίθουσες των ελληνικών δικαστηρίων θα παιχτεί η τελευταία πράξη της άγριας δολοφονίας του 22χρονου Αμερικάνου Μπακαρί Χέντερσον.

Η οικογένειά του αν και αρχικά δεν είχε αποκαλύψει τις μελλοντικές κινήσεις αποφάσισε στη μνήμη του παιδιού της να κινηθεί νομικά ώστε να τιμωρηθούν οι δολοφόνοι του. Ήδη την υπεράσπιση του Χέντερσον Μπακαρί φαίνεται πως έχει αναλάβει γνωστός δικηγόρος των Αθηνών, ο κ. Αντρέας Πάτσης ο οποίος σύμφωνα με δηλώσεις του αναμένεται να καταθέσει αγωγή-μαμούθ κατά παντός υπευθύνου με την οποία θα ζητείται αποζημίωση για ψυχική οδύνη.




«Η οικογένεια βρίσκεται ακόμα σε συναισθηματικό vertigo και αυτό είναι απόλυτα λογικό γιατί το παιδί τους ήρθε στην Ελλάδα για διακοπές και δεν γύρισε ποτέ. Έχω συνομιλήσει κατ'επανάληψη με τη μητέρα του Μπακαρί, που μου ζητάει επίμονα να κάνω ό,τι είναι δυνατόν σε νομικό επίπεδο για να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι ένοχοι. Μέσα στον Αύγουστο θα ταξιδέψω στην Αμερική για να συναντήσω την οικογένεια από κοντά. Εκ μέρους της οικογένειας θα κάνουμε τα πάντα για την τιμωρία των δραστών αυτής της βάναυσης και απάνθρωπης επίθεσης» δηλώνει στα «Παραπολιτικά» ο κ. Ανδρέας Πάτσης.

thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου