ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017

Μισθοφόρος: Ήμουν στη Σομαλία και έλεγα στην οικογένειά μου ότι είμαι στην Ιταλία



Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος βρέθηκε καλεσμένος της
Ελεωνόρας Μελέτη και αποκάλυψε στο Survivor Πανόραμα πώς αποφάσισε να πάει στη Σομαλία και να γίνει μισθοφόρος. Η αδελφή του Μένια, που ήταν και αυτή φιλοξενούμενη της εκπομπής, αποκάλυψε και το μεγάλο ψέμα που τους είπε ο αδερφός της όταν αναχώρησε για ταξίδι με το πλοίο.

Ο μισθοφόρος του Survivor λοιπόν τους είπε ότι θα πάει στην Ιταλία με έναν φίλο του ενώ εκείνος ήταν στη Σομαλία. Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος τόνισε ότι όταν μιλούσε με την οικογένειά του τους έλεγε ψέματα ότι το κινητό του δεν έπιανε σε όλα τα μέρη.

Τέλος, η αδελφή του είπε πως όταν πήγανε στο αεροδρόμιο να τον παραλάβουν περίμεναν την πτήση από την Ιταλία και εκείνος ήρθε από αλλού.







Στη συνέχεια, ο πρώην παίκτης του Survivor αναφέρθηκε και στο περιστατικό με τη συνάντηση με την οικογένειά του και το σκυλί του πριν τον ημιτελικό και τα σχόλια που εξέλαβε καθώς στην κάμερα το ζώο έδειξε να μην του δίνει σημασία.

«Από μικρός είμαι με ζώα, σκυλιά, γατιά, κουνέλια, παπαγάλους. Τώρα τελευταία μου χάρισαν ένα σκυλάκι. Περνούσα τρεις, τέσσερις ώρες μαζί του, πηγαίναμε στο βουνό και το εκπαίδευα, είναι το παιδί μου. Φυσικά με αναγνώρισε το σκυλί, απλά όπως ξέρουμε στα γυρίσματα γίνεται αυτό το πράγμα. Το σκυλί ήταν και στον ήλιο πολλή ώρα γιατί ακούστηκαν και κάποια πράγματα, ότι δεν με αναγνώρισε. Με το που με πήρε χαμπάρι, δεν με άφηνε», είπε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.







newsbeast.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου