Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

To Φροντιστήριο των ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ στα Γρεβενά

Δευτέρα, 31 Ιουλίου 2017

Μήπως το παράκανε η γυναίκα που θέλει να δείξει πως μια μητέρα δεν παύει να είναι σέξι;Μια μητέρα από το Τέξας το έβαλε σκοπό να γίνει διάσημη με τα... οπίσθια της και μάλιστα με την παρότρυνση του άνδρα της.

Η Courtney Ann ξεκίνησε το λογαριασμό της texasthighs στο instagram όταν ο σύζυγός της τη φωτογράφιζε συνεχώς, λέγοντας της πόσο σέξι έδειχνε. Ήταν εντυπωσιασμένος με το πως διατηρούνταν σε φόρμα παρά το πολυάσχολο πρόγραμμα της.Η γυναίκα αποφάσισε λοιπόν να... εμπνεύσει τις μητέρες όλου του κόσμου ότι μπορούν να έχουν παιδιά και να παραμένουν σέξι.Ποζάροντας μόνο με τα απαραίτητα ή και χωρίς μπροστά από το φακό του άνδρα της, η Courtney Ann ανεβάζει στη συνέχεια τις φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό. Πλέον έχει πάνω από 430 χιλιάδες followers στο instagram ωστόσο ορισμένα μέλη της οικογένειας της αλλά και φίλοι της δεν είναι ιδιαίτερα υποστηρικτικοί με την ιδέα.Η ίδια δεν υπολογίζει ιδιαίτερα τις αντίθετες απόψεις και ισχυρίζεται ότι ο λογαριασμός της είναι ένας τρόπος να γιορτάσει το πόσο σκληρά γυμνάζει το σώμα της.Όπως υποστηρίζει τα δύο παιδιά της, εννέα και δώδεκα ετών είναι περήφανα για τη ξαφνική δόξα της μητέρας τους.Μάλιστα έχει μετατρέψει τα «διάσημα» οπίσθια της σε μια μικρή επιχείρηση, καθώς έχει δημιουργήσει και site όπου τα μέλη με 12 ευρώ μπορούν να δουν αποκλειστικές φωτογραφιες της και να αγοράσουν μπλουζάκια με τα... κάλλη της.

newsbeast.gr
loading...

1 σχόλιο:

  1. ΝΑ ΖΕΙΣ ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΚΑΛΟΣ ΘΕΙΟΣ.

    ΑΠ ΕΦΚΙΑΣΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΣΦΙΚΤΑ ΚΑΛΑ ΛΑΝΙΑ ΚΟΥΛΙΑ ΚΙ ΒΖΙΑ ΑΛΛΑ ΗΜΕΙΣ ΤΟΥΝ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑΚΤΙΚΑ ΤΟΥΝ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΘΕΙΟ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΝ ΦΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΝ ΠΡΟΥΣΚΗΝΟΥΜΕΙ ΓΟΥΝΑΤΙΣΤΑ ..ΦΕΝΗΤΕΙ ΟΤΙ ΧΑΖΟΥΦΕΡΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟΥ Η ΠΟΥΛΥ...ΗΚΤΟΣ ΛΕΟΥ ΚΙ ΚΑΛΙΟΥ ΑΝΑ ΑΦΤΑ ΤΑ ΚΟΥΛΙΑ ΤΑΚΑΜΕΙ Η ΔΙΑΟΥΛΟΥΣ Η ΚΑΚΟΣ ΑΠ ΕΧΕΙ ΙΣΟΥΣ ΤΝΟΥΡΑ ΚΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕΙ ΔΛΙΑ ΚΙ ΤΟΤΕΙ ΑΥΤΟΣ ΓΑΜ....ΤΑ ΠΕΙΔΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή