ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017

Η φωτογραφία του Γιώργου Μαυρίδη με τον πατέρα του και το μήνυμά του



Μια φωτογραφία του Γιώργου Μαυρίδη με τον πατέρα του που αναρτήθηκε στο Instagram συγκεντρώνει περισσότερα από 35.000 likes σε λιγότερες από 24 ώρες.

Τη φωτογραφία αυτή του παρουσιαστή δίπλα στον πατέρα του συνοδεύει η εξής λεζάντα: «Πάντα υπάρχει χρόνος για μια καινούργια αρχή! Ο πατέρας μου με τον γιο της Μόλυ».

Αρκετοί ήταν οι διαδικτυακοί του φίλοι που εντόπισαν μια μεγάλη ομοιότητα ανάμεσα στους δυο τους. «Μεγάλη ομοιότητα... Γιώργο σ’ αγαπάμε γι’ αυτό που είσαι», έγραψε ένας χρήστης, ενώ ένας άλλος ανέφερε: «Είστε ολόιδιοι, να τον χαίρεσαι φίλε».




Σε παλιότερη συνέντευξή του, ο Γιώργος Μαυρίδης είχε μιλήσει για τον πατέρα του, αναφέροντας: «Μεγάλωσα με έναν πατέρα που μπαινόβγαινε στη φυλακή και έκανε τη ζωή της μητέρας μου δύσκολη».

«Όταν έχεις περάσει από μια διαλυμένη οικογένεια δεν θες να κάνεις το ίδιο στο παιδί σου. Όταν νιώσω ότι δεν είμαι παιδί, ότι δεν παίζω και ότι δεν χαβαλεδιάζω δεξιά κι αριστερά, ναι, θα κάνω κάτι που θα ξέρω ότι θα βγει κάτι σωστό», είχε σημειώσει, συμπληρώνοντας: «Ανατρεπτικό είναι ότι δεν έχω τελειώσει το σχολείο. Ανατρεπτικό είναι ότι δεν κατάφερα να τελειώσω το σχολείο να πάω να μάθω αγγλικά. Έμαθα αυτά τα αγγλικά κουτσά στραβά να τα μιλάω μόνος μου».







newsbeast.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου