Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

To Φροντιστήριο των ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ στα Γρεβενά

Πέμπτη, 6 Ιουλίου 2017

Τι δεν έδειξαν οι κάμερες από το γάμο του Σάκη ΡουβάΕκπλήξεις και... οδηγίες έκρυβε ο γάμος και η δεξίωση του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη.

Μπορεί σε κάθε τραπέζι να υπήρχε ένα σημείωμα που έλεγε ότι το ζευγάρι θα το εκτιμούσε αν οι καλεσμένοι δεν έβγαζαν φωτογραφίες, ωστόσο, κανείς από τους διάσημους καλεσμένους του γάμου του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη, δεν φάνηκε να το τήρησε.

Πολλοί ήταν αυτοί λοιπόν που μοιράστηκαν στα social media κάποια από τα στιγμιότυπα του γάμου της χρονιάς που έγινε στο εκκλησάκι της έπαυλης του Βαρδή και της Μαριάννας Βαρδινογιάννη στην Εκάλη. Η δεξίωση δόθηκε στους κήπους της μονοκατοικίας που είχαν διαμορφωθεί κατάλληλα.

Όπως γράφει η Espresso μπορεί οι καλεσμένοι να ήταν 500, όμως το μυστήριο του γάμου το παρακολούθησαν 200 άτομα. Οι υπόλοιποι 300 καλεσμένοι μόλις μπήκαν στην έπαυλη οδηγήθηκαν απευθείας στην αίθουσα της δεξίωσης, όπου απόλαυσαν ένα ποτό όσο περίμεναν.

Τα τραπέζια ήταν αριθμημένα με τίτλους τραγουδιών του Σάκη και εκεί υπήρχε το καρτελάκι με την παράκληση να μην αναρτηθούν εικόνες στα social media.

Αφού απόλαυσαν το δείπνο που περιελάμβανε βασιλικό καβούρι με πράσινη σαλάτα με μάνγκο, φιλέτο, λαχανικά και πατάτες πήραν σειρά οι καλλιτέχνες που τραγούδησαν.

Η δεξίωση κράτησε ως τις 3 τα ξημερώματα.


newsbeast.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου