ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017

Ο καταξιωμένος σχεδιαστής που ντύνει την ελίτ των ισχυρών κυριών



Το όνομα «Λάσκαρης» είναι συνώνυμο της κομψότητας και της φινέτσας και κάθε κυρία που εκτιμά και μπορεί να αποκτήσει δημιουργίες υψηλής ραπτικής και ποιότητας οφείλει να έχει ένα κομμάτι με τη δική του υπογραφή στην ντουλάπα της.

Σεμνός και διακριτικός ο αυτοδημιούργητος καταξιωμένος σχεδιαστής Λάσκαρης Βαλαβάνης από τη Σαμοθράκη, είναι γνωστός μόνο με το μικρό του όνομα και ξεχωρίζει για τη διακριτική του παρουσία του πίσω από γυναίκες των πολλών φλας.




Ο οίκος Laskaris τις τελευταίες τρεις δεκαετίες αποτελεί έναν από τους σοβαρότερους στον χώρο της εγχώριας μόδας, έχοντας ντύσει μεγάλα ονόματα από την καλλιτεχνική, την πολιτική και την οικονομική ζωή του τόπου. Σεμνός και διακριτικός, δεν μιλά σχεδόν ποτέ για τις συγκεκριμένες κυρίες - εκτός αν έχει την έγκρισή τους και του αρέσει να βρίσκεται πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας και όχι μπροστά.

Οι λεπτεπίλεπτες και φινετσάτες γραμμές που ταιριάζουν σε απόλυτα σικάτες εμφανίσεις και τα εκλεπτυσμένα υφάσματα σύντομα κατέκτησαν και το εξωτερικό.




Στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού, ο οίκος «Laskaris» παρουσίασε τις εκπληκτικές δημιουργίες του για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2017 και μάγεψε το κοινό.

Κομψή αισθητική και καθωσπρεπισμός τα βασικά χαρακτηριστικά της συλλογής του, ο Λάσκαρης Βαλαβάνης είναι μια ασφαλής και εγγυημένη επιλογή.























newsbeast.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου