ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 8 Ιουλίου 2017

Πως να εκνευρίσετε έναν Ευρωπαίο με μόνο μια ερώτηση! Με ποια φράση νευριάζουν οι Έλληνες;


Θέλετε να προκαλέσετε έναν Ευρωπαίο τώρα
μπορείτε καθώς αυτός ο χάρτης σας αποκαλύπτει τις ερωτήσεις που μπορούν να εκνευρίσουν κάθε Ευρωπαίοι ανάλογα την εθνικότητα του.
Με βάση ένα διαδικτυακό forum όπου συγκέντρωσε πάνω από 3.600 σχόλια προέκυψε ο παρακάτω χάρτης από την γραφιστική εταιρεία Sigmagfx. Για παράδειγμα οι Σκωτσέζοι εκνευρίζονται όταν τους τοποθετούν μαζί με το Ηνωμένο Βασίλειο ενώ οι Γάλλοι όταν τους λένε πως τα αμερικάνικα κρασιά είναι καλύτερα!
Οι Έλληνες, από την άλλη, εκνευρίζονται όταν τους λέει κανείς ότι «η Μακεδονία είναι για τους Μακεδόνες» ενώ για τους Πορτογάλους και τους Ισπανούς, εκνευριστική είναι η ερώτηση «Μιλάτε σωστά βραζιλιάνικα» και «Άρα είστε λατίνοι;» αντίστοιχα.
Οι κάτοικοι των χωρών της Βαλτική, που αποτελείται από την Εσθονία, τη Λετονία και τη Λιθουανία, έχουν φαινομενικά κουραστεί να απαντούν στην ερώτηση αν είναι «Ρώσοι» και τέλος οι Τούρκοι, πάλι, εκνευρίζονται αν τους ρωτήσει κανείς: «Μπορείς να μεταφράσεις αυτή την αραβική φράση;» (τα αραβικά ομιλούνται από ποσοστό λιγότερο του 3% του πληθυσμού της Τουρκίας).
This controversial map illustrates some of the most annoying sentences you can say to various natives from countries around Europe

instabam.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου