ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 15 Ιουλίου 2017

Κυριάκος Ταταρίδης: ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ.. - Ο απίθανος Καρυπίδης..




Μετά την λακωνική μου δήλωση για το Φυσικό αέριο πριν λίγες μέρες
επανέρχομαι μετά τις δηλώσεις του Διευθύνοντα Συμβούλου της Ελληνικής εταιρείας Φυσικού αερίου και μετά την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην Κοζάνη.
Προηγήθηκε αυτή η συνάντηση για το φυσικό αέριο που έγινε στην Περιφέρεια με την παρουσία του κ. Δημάρχου μας τόσο στην πρώτη όσο και στην δεύτερη συνάντηση. Όσον αφορά για την επίσκεψη του Πρωθυπουργού όταν τα πολιτικά γεγονότα μιλούν καθημερινά και εκ’ των πραγμάτων διαμορφώνουν ένα πολιτικό κλίμα που εύκολα βγάζει κανείς τα συμπεράσματά του, τίποτα δεν προδιαθέτει πως κάτι διαφορετικό μπορεί να προκύψει από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού που θα αναφέρεται με θετικό πρόσημο αναλογικά και για τον Νομό μας. Μια από τα ίδια και χειρότερα ήταν το αποτέλεσμα του περίφημου αυτού Συνεδρίου που άφησε κάποιες αόριστες υποσχέσεις που δεν πρόκειται στην πράξη να περπατήσουν, όταν μάλιστα, δεχθήκαμε πρόσφατα και ισχυρό ράπισμα για το Πρόγραμμα των Νέων Αγροτών για το οποίο και θα επανέλθω σύντομα με νέο μου άρθρο.



Στην συνάντηση για το Φυσικό Αέριο δια στόματος της εταιρείας ανακοινώθηκαν οι δύο έξοδοι του αγωγού στον Περδίκα για Πτολεμαϊδα και Κοζάνη και στο Άργος για Άργος Ορεστικό και Καστοριά. Δηλαδή, ενισχύεται ακόμα πιο πολύ το δίπολο Πτολεμαϊδας- Κοζάνης, η Φλώρινα διαθέτει πλέον τηλεθέρμανση και εντάσσεται ως νέο έργο η τροφοδοσία με Φυσικό Αέριο των δύο πόλεων του Νομού Καστοριάς.
Για τα Γρεβενά ο απίστευτός και απίθανος Καρυπίδης που δεν πρέπει να διαθέτει το αξίωμα του Περιφερειάρχη γιατί στερείται Περιφερειακής συνείδησης εφεύρε κάτι το φανταστικό για να γλυκάνει κάπως τα πράγματα και να ξεγελάσει με αυτό τον τρόπο τον παραβρισκόμενο Δήμαρχο Γρεβενών. Ο κ. Καρυπίδης που το μόνο που τον νοιάζει είναι η μελλοντική του αναρρίχηση στο βουλευτικό αξίωμα της Κοζάνης, επενδύει όλα του τα ενδιαφέροντα στον όμορο Νομό μας γράφοντας στα παλιά του υποδήματα των Γρεβενιώτικο λαό που δοκιμάζεται σκληρά τόσο από βαρύ χειμώνα όσο και από την παντελή έλλειψη αναπτυξιακών έργων τα τελευταία χρόνια αλλά και ακόμα χειρότερα με το νέο ΕΣΠΑ όπου η Περιφέρεια αγνοεί προκλητικά τον Νομό μας.



Ο απίστευτος Καρυπίδης σοφίστηκε άκουσον άκουσον για μεταφορά με φορτηγά του Φυσικού Αερίου από τον Περδίκα στα Γρεβενά λες και βρισκόμαστε στο Αφγανιστάν ή στο Μπαγκλαντές με αρχέγονα μέσα μεταφοράς με κατασκευή αποθηκευτικών χώρων στα Γρεβενά και πάμε λέγοντας με μπόλικη φαντασία της οποίας ουκ’ εστί τέλος.
Ο απίθανος Καρυπίδης που πριν λίγες μέρες είχε εκ’ του πονηρού αόριστα αναφερθεί πως το Φυσικό Αέριο θα έρθει στην Δυτική Μακεδονία δυστυχώς, επαλήθευσε τις ανησυχίες μας πως ο Νομός μας θα βρεθεί και πάλι εκτός προγραμμάτων.
Προς κάθε Τσίπρα, προς κάθε Καρυπίδη, προς κάθε δημόσιο λειτουργό και προς όλο τον Γρεβενιώτικο λαό θα πρέπει για την ιστορία να γνωρίζουν πως όταν τα Γρεβενά γονάτισαν με τον σεισμό του 1995 πως μια ρωμαλέα κυβέρνηση και ο Βουλευτής του τόπου μπήκανε δυναμικά μπροστά στα γεγονότα, σχεδίασαν και ανέστησαν ολόκληρο τον Νομό και μαζί φυσικά και την Κοζάνη με έργα και αναπτυξιακές παρεμβάσεις 300 εκατομμυρίων ευρώ εκτός από το κόστος της Εγνατίας οδού. Όταν υπάρχει πολιτική βούληση, τότε, ένα έργο λίγων εκατομμυρίων για αγωγό Φυσικού αερίου προς τα Γρεβενά είναι η ελάχιστη τιμή για τον τόπο και τον λαό μας. Όλα τα άλλα είναι ιστορίες φαντασίας, πλήρους αδιαφορίας και ακραίας προκλητικής στάσης για να ξεγελάσουμε τους εύπιστους συνομιλητές μας και να διασκεδάσουμε πρόσκαιρα όποιες πιθανές αντιδράσεις. Όμως, κ. Καρυπίδη που από ανεξάρτητος έγινες κολλητός με τον κ. Τσίπρα έχουσι γνώση οι φύλακες. Και τελειώνοντας, να ξέρετε κ. Καρυπίδη πως δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί σας αλλά έχω μεγάλο πρόβλημα ενάντια στον κάθε πολιτικάντη αλλά και αν χρειαστεί ακόμη και ενάντια στον εαυτό μου όταν ενέργειες σαν τις δικές σου αγνοούν κυριολεκτικά τον αγαπημένο μου τόπο.

Μετά τιμής
Κυριάκος Ταταρίδης
Αρχιτέκτων Μηχανικός
Πρώην Βουλευτής Ν. Γρεβενών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου