ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017

H Λίλι Τζέιμς θα πρωταγωνιστεί στο σίκουελ του Mamma Mia



Η Λίλι Τζέιμς, Αγγλίδα ηθοποιός που πρωταγωνίστησε στην ταινία «Σταχτοπούτα» εντάχθηκε στο καστ του σίκουελ της ταινίας «Mamma Mia!» με τίτλο ««Mamma Mia: Here We Go Again!».

Η Λίλι Τζέιμς θα υποδυθεί τη Ντόνα σε νεαρή ηλικία, τον χαρακτήρα που ενσάρκωσε η Μέριλ Στριπ στην πρώτη ταινία του 2008, διασκευή της μεγάλης θεατρικής επιτυχίας.

Όπως μετέφερε το Αθηναϊκό Πρακτορείο, το σενάριο του «Mamma Mia: Here We Go Again!» γράφει ο Ολ Πάρκερ, ο οποίος θα αναλάβει και τη σκηνοθεσία, σύμφωνα με δημοσίευμα του «Hollywood Reporter».

Το ολοκαίνουριο μιούζικαλ θα είναι και πρίκουελ και σίκουελ της πρώτης ταινίας , καθώς θα παρακολουθεί τη Ντόνα σε νεαρή ηλικία, αλλά θα είναι και συνέχεια της ιστορίας της πρώτης ταινίας, που εκτυλίσσεται στο φανταστικό ελληνικό νησί Kalokairi και θα δείχνει πως σχέσεις που σφυρηλατήθηκαν στο παρελθόν αντέχουν στο παρόν.

Μέριλ Στριπ, Κόλιν Φερθ, Πιρς Μπρόσναν και Αμάντα Σέιφριντ, οι οποίοι πρωταγωνίστησαν στο «Mamma Mia!» αναμένεται να επιστρέψουν στους ίδιους ρόλους στο «Mamma Mia: Here We Go Again!».

Στο σίκουελ θα συμπεριληφθούν τραγούδια των ΑΒΒΑ που δεν ακούστηκαν στην πρώτη ταινία.

Το ομότιτλο μιούζικαλ του Γουέστ Εντ και του Μπρόντγουεϊ σε σενάριο της Βρετανίδας Κάθριν Τζόνστον είναι βασισμένο στα τραγούδια των ABBA σε μουσική σύνθεση των Μπένι 'Αντερσον και Μπγιόρν Ούλβεους πρώην μελών του συγκροτήματος που διαλύθηκε τη δεκαετία του 1980.

Η Λίλι Τζέιμς, η οποία έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στην τηλεοπτική σειρά Downton Abbey πρωταγωνιστεί στην ταινία «Baby Driver» και θα εμφανίζεται επίσης στη βιογραφική ταινία για τον Ουίνστον Τσόρτσιλ, «Darkest Hour».

Όπως ανακοινώθηκε από την Universal η πρεμιέρα της νέας ταινίας «Mamma Mia!» αναμένεται τον Ιούλιο του 2018.



newsbeast.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου