ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 29 Ιουλίου 2017

Το Love Academy by DUO ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα



Σε συνέχεια της επιτυχημένης digital καμπάνιας Love Academy by DUO που βρίσκεται ήδη στον αέρα, έχοντας με τα 5 πρώτα video συγκεντρώσει πάνω από 1 εκατομμύριο views, το DUO αυτό το καλοκαίρι ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα και συναντά τους νέους για να τεστάρει τις γνώσεις τους γύρω από το ασφαλές σεξ και να τους εκπαιδεύσει σχετικά με την προφύλαξη.


Sexy αλλά και «αυστηρές» καθηγήτριες, πίνακες, θρανία και πτυχία είναι μερικά μόνο από τα στοιχεία της πρωτότυπης αυτής «ακαδημίας» που πραγματοποιεί σύντομα μαθήματα, προωθώντας τη σωστή ενημέρωση για την προστασία κατά την ερωτική επαφή. Σε αυτό το μάθημα, χωρίς ταμπού και προκαταλήψεις, η ομάδα του DUO συζητά τα πάντα με τους νέους – μαθητές, λύνει απορίες, δίνει tips και συμβουλές, ενώ επιβραβεύει τους πιο… επιμελείς, που κερδίζουν τον τίτλο του «Sex Expert».



Πρώτη στάση του Love Academy by DUO ήταν το Rockwave Festival, που για ακόμη μία χρονιά υποδέχθηκε ηχηρά ονόματα από τον κόσμο της μουσικής, συγκεντρώνοντας περισσότερους από 40.000 fans. Με την πρωτότυπη παρουσία του Love Academy, το DUO κατάφερε να κάνει τη διαφορά και να μοιράσει περισσότερα από 34.000 προφυλακτικά DUO στους παρευρισκόμενους. Παράλληλα, εκατοντάδες ήταν αυτοί που παρακολούθησαν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Love Academy και με ενδιαφέρον συζήτησαν τις δικές τους απορίες και εμπειρίες με την ομάδα του DUO.



Αυτό το καλοκαίρι, το DUO πραγματοποιεί ένα μεγάλο ταξίδι σε δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς, από την Χαλκιδική μέχρι την Κρήτη και τα νησιά του Αιγαίου, μεταδίδοντας το μήνυμα της προστασίας και της προφύλαξης στο sex, την πιο hot εποχή του χρόνου… από κάθε άποψη.

Η καλοκαιρινή ενέργεια του DUO είναι συνέχεια της νέας digital καμπάνιας, η οποία με πρωταγωνιστές γνωστούς ΥouΤubers και τη δημοφιλή sex coach Ειρήνη Χειρδάρη, μιλάει για το sex στη γλώσσα των νέων και τους δίνει βήμα να ακουστούν.




Στο ανανεωμένο sexipedia.gr καθώς και στη σελίδα του DUO GREECE στο Facebook, οι ειδικοί είναι εκεί για να ακούσουν κάθε εμπειρία και να απαντήσουν σε κάθε απορία, ανοίγοντας το διάλογο με τους νέους για όσα τους απασχολούν. Μάθετε τα πάντα γύρω από το sex με το πιο cool εκπαιδευτικό πρόγραμμα powered by DUO!






newsbeast.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου