ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017

Ο Λάμπρος Βακιάρος νικητής του «Master Chef»






Αυλαία έριξε η εκπομπή του
Star «Master Chef». Η πορεία για την αναζήτηση του επόμενου Έλληνα Master Chef ολοκληρώθηκε με νικητή τον Λάμπρο Βακιάρο.

Αντίπαλος του ο Κωνσταντίνος Τσιάτσιος με τον οποίο κατάφεραν να φτάσουν στον αποψινό τελικό και να ξεπεράσουν τον εαυτό τους κερδίζοντας τις εντυπώσεις των κριτών.

Για το παιχνίδι είχαν δηλώσει συμμετοχή 4.500 υποψήφιοι, 500 άτομα πέρασαν από audition, 50 επιλέχθηκαν να διαγωνιστούν για μια θέση στην 20αδα.

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, ο Πάνος Ιωαννίδης, ο Σωτήρης Κοντιζάς έκριναν τις προσπάθειες, τις γνώσεις καθώς και τις τεχνικές των διαγωνιζόμενων.

Οι δυο καλύτεροι το πάλεψαν μέχρι τέλος στον αποψινό τελικό. Οι δοκιμασίες εξοντωτικές, έβγαλαν όμως νικητή ο οποίος κέρδισε και το έπαθλο 50.000 ευρώ.

Στην τελική δοκιμασία, οι τρεις κορυφαίοι Έλληνες σεφ, Δημήτρης Σκαρμούτσος, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς υποδέχθηκαν έναν από τους διασημότερους κριτές MasterChef σε όλο τον κόσμο, τον πολυβραβευμένο σεφ, με ελληνική και κυπριακή καταγωγή, George Calombaris.

Ο 38χρoνος George Calombaris είναι ένας από τους τρεις κριτές-παρουσιαστές του τηλεοπτικού διαγωνισμού μαγειρικής MasterChef Australia.




newsbeast.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου