Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

To Φροντιστήριο των ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ στα Γρεβενά

Πέμπτη, 20 Ιουλίου 2017

Η έκπληξη με το Nomads του ANT1Το βαρύ πυροβολικό του
ΑΝΤ1, η απάντηση στο Survivor για τη νέα χρονιά, το ριάλιτι Nomads κάνει πρεμιέρα στις 2 Οκτωβρίου με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Τόπος γυρισμάτων, το Palawan των Φιλιππίνων. Η εταιρεία παραγωγής Eccholine που το έχει αναλάβει έχει την απαραίτητη τεχνογνωσία εδώ και 14 χρόνια που παίζεται το ριάλιτι επιβίωσης κυρίως σε χώρες της Νοτίου Αμερικής.

Το Nomads θα προβάλλεται καθημερινά 21:00-23:00. Από Δευτέρα έως Πέμπτη θα προβάλλονται τα 90λεπτα επεισόδια, ενώ τις Παρασκευές θα γίνεται live η αποχώρηση.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα βρίσκεται στις Φιλιππίνες, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο να βρίσκεται διαφορετικός παρουσιαστής στο στούντιο στην Αθήνα για τα live.

Οι παίκτες του Nomads θα είναι χωρισμένοι σε τρεις ομάδες. Η πρώτη θα ζει στην πολυτέλεια, η δεύτερη με τους ντόπιους όπου θα πρέπει να αναζητά το φαγητό της, ενώ η τρίτη θα ζει στην έρημο και δεν θα έχει τίποτα. Οι συμμετέχοντες θα παίρνουν μέρος σε αγωνίσματα και δοκιμασίες, αλλά δεν θα είναι απαραίτητα γυμνασμένοι, ενώ σε κάθε ομάδα θα βρίσκονται και διάσημοι και συμμετέχοντες άγνωστοι σε εμάς που επιλέχθηκαν από κάστινγκ.

Το Nomads θα διαρκέσει τρεις μήνες, ως το τέλος Δεκεμβρίου.newsbeast.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου