ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017

O Τζέιμς Μποντ επιστρέφει στις αίθουσες το Νοέμβριο του 2019



O Τζέιμς Μποντ επιστρέφει στις αίθουσες τον Νοέμβριο του 2019, ανακοίνωσαν οι παραγωγοί της ταινίας χωρίς να πουν ποιος ηθοποιός θα υποδυθεί τον πιο διάσημο εικονικό κατάσκοπο της Βρετανίας.

Η Eon Productions και τα κινηματογραφικά στούντιο MGM ανακοίνωσαν ότι η 25η ταινία του Μποντ θα προβληθεί στις αμερικανικές αίθουσες στις 8 Νοεμβρίου του 2019, και λίγο νωρίτερα στη Βρετανία. Δεν έδωσαν τον τίτλο της, ούτε αναφέρθηκαν στο casting ή σε άλλες λεπτομέρειες.

Ο Βρετανός Ντάνιελ Κρεγκ υποδύθηκε τον μυστικό πράκτορα στις τελευταίες τέσσερις ταινίες, συμπεριλαμβανομένων των φιλμ «Skyfall» (2012) και «Spectre» (2015). Η ταινία του 2015 είχε εισπράξεις περίπου 880 εκατομμυρίων δολαρίων παγκοσμίως, σύμφωνα με την ιστοσελίδα BoxOfficeMojo.com που διατηρεί βάσεις δεδομένων στις οποίες καταγράφει όλες τις εισπράξεις που κάνουν οι ταινίες.

Η συμμετοχή του 49χρονου Κρεγκ για μια πέμπτη φορά σε ταινία του Μποντ συζητήθηκε πολύ, κυρίως μετά τη δήλωση του ηθοποιού το 2015 ότι θα προτιμούσε να κόψει τις φλέβες του παρά να παίξει ξανά τον Μποντ.

Ο Κάλουμ Μακ Ντούγκαλ, ο παραγωγός της franchise ταινίας του Μποντ, δήλωσε στο ραδιόφωνο του BBC πέρυσι ότι ο Κρεγκ ήταν «απόλυτα η πρώτη επιλογή... θα θέλαμε πολύ ο Ντάνιελ να επιστρέψει ως Μποντ».

Στο μεταξύ, ηθοποιοί όπως ο Ίντρις Έλμπα, ο Τομ Χίντλεστον και ο Τομ Χάρντι ακούστηκαν ως πιθανοί υποψήφιοι για να υποδυθούν τον μυστικό πράκτορα 007 της MI6.

Με τα φουτουριστικά του γκάτζετ, τους σούπερ «κακούς» του και τις εξωπραγματικές του εκρήξεις, το σίκουελ Μποντ είναι το μακροβιότερο franchise στην ιστορία του κινηματογράφου, με πρωταγωνιστές όπως ο Σον Κόνερι, ο Ρότζερ Μουρ και ο Πιρς Μπρόσναν.

Το σενάριο της νέας ταινίας θα υπογράφεται από τους Νιλ Πέρβις και Ρόμπερτ Γουέιντ που έγραψαν το σενάριο των τελευταίων τεσσάρων ταινιών του Μποντ.






newsbeast.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου