ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 9 Ιουλίου 2017

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις-Για μία selfie σκότωσαν τον 22χρονο στη Ζάκυνθο



Συνεχίζουν να συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για το έγκλημα στο
Λαγανά της Ζακύνθου με θύμα έναν 22χρονο Αμερικανό ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή από χτυπήματα μπράβων.

Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητα, όλα έγιναν για μία σέλφι που έβγαλε ο 22χρονος με την παρέα του και μία σερβιτόρα του μπαρ στο οποίο διασκέδαζαν.

Αυτό προκύπτει από το βίντεο που έχουν στη διάθεσή τους οι αρχές από το κλειστό κύκλωμα του μπαρ που το μοιραίο βράδυ είχε σερβικό πάρτι. Ειδικότερα, πληροφορίες αναφέρουν ότι στο βίντεο φαίνεται ο 22χρονος να διασκεδάζει με δύο φίλους του Αμερικανούς και στη συνέχεια να βγάζουν μία σέλφι με μία σερβιτόρα. Αυτό φαίνεται πως εξόργισε έναν από τους μπράβους ο οποίος πλησίασε με απειλητική διάθεση την παρέα με αποτέλεσμα εκείνη τη στιγμή να γίνει το πρώτο επεισόδιο.

Στη συνέχεια ο 22χρονος Αμερικανός φεύγει από το μαγαζί και αρχίζει να τρέχει, ο μπράβος και δικά του πιθανότατα άτομα αρχίζουν και τον καταδιώκουν. Τελικά, λίγα μέτρα μετά τον προλαβαίνουν και του επιτίθενται επιφέροντας του χτυπήματα που τελικά του κόστισαν τη ζωή. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, συνολικά 30 άτομα φέρονται να επιτέθηκαν στον νεαρό από το Τέξας.

Από την άλλη, ο Alpha στο ρεπορτάζ του παρουσιάζει μία διαφορετική εκδοχή που οδήγησε στο μοιραίο έγκλημα. Σύμφωνα με αυτή γύρω στις 3 το πρωί ένας Σέρβος σηκώνεται από το τραπέζι του και σπάει ένα μπουκάλι μπύρα το τραπέζι που καθόταν ο Αμερικανός με αφρούς και γυαλιά να πετάγονται μπροστά του. Μετά από λίγο ο 22χρονος Αμερικανός σηκώνεται από το τραπέζι του και κατευθύνεται στο τραπέζι των Σέρβων και ρίχνει μία γροθιά στο πρόσωπο του Σέρβου που έσπασε την μπύρα με αποτέλεσμα να πιαστούν στα χέρια. Ο Αμερικανός στην προσπάθειά του να ξεφύγει βγαίνει από το μαγαζί ρίχνοντας τραπέζια στο διάβα του. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha τον κυνηγούσαν 15 άτομα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου