ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017

Survivor: Δείτε ποιός αποχώρησε και ποιοί πάνε στον ημιτελικό..




Ο

Γιάννης Σπαλιάρας είναι ο τελευταίος παίκτης που αποχωρεί από το Survivor επί δομινικανικού εδάφους.

Ο Σπαλιάρας δήλωσε μετά την ανακοίνωση της απόφασης ότι νιώθει γεμάτος, παρότι θα ήθελε και το «κάτι παραπάνω». «Θα μου μείνει αξέχαστο» είπε και αγκαλιάστηκε με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του οι οποίοι έκλαιγαν συγκινημένοι.


Ετσι, στον ημιτελικό του Survivor που θα διεξαχθεί στην Αθήνα την Τρίτη, θα αγωνιστούν οι Γιώργος Αγγελόπουλος και Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, καθώς και όποιος από τους Κωνσταντίνο Βασσάλο και Κώστα Αναγνωστόπουλου συγκεντρώσει την υψηλότερη ψηφοφορία μεταξύ του κοινού. Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας του κοινού θα ανακοινωθούν την Δευτέρα.


Νωρίτερα, ο Ντάνος (Γιώργος Αγγελόπουλος) στο τελευταίο αγώνισμα στο παιχνίδι, κέρδισε την ασυλία που τον οδηγεί στον ημιτελικό του Survivor μαζί με τον Μάριο.

Ο Ντάνος κέρδισε και ένα εισιτήριο για Κούβα.

Ο μεγάλος τελικός του Survivor θα διεξαχθεί την Τετάρτη 5 Ιουλίου στο Γαλάτσι.



Η αποχώρηση

Ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε στο τηλεοπτικό κοινό του Survivor και τους διαγωνιζόμενους, ποιος είναι ο τελευταίος παίκτης που αποχωρεί με βάση την 24ωρη ψηφοφορία που είχε γίνει πριν λίγο διάστημα.

Το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε πως ο τελευταίος άνθρωπος που θα αποχωρήσει από το παιχνίδι του Survivor από τη Δομινικανή δημοκρατία είναι ο Γιάννης Σπαλιάρας. Ο ίδιος έμεινε για λίγες στιγμές αμήχανος και αμίλητος, ενώ ο Κώστας Αναγνωστόπουλος ξέσπασε σε κλάματα από τη φόρτιση της στιγμής.

«Σίγουρα θα ήθελα να συνεχίσω και να μπω στην τετράδα. Ευχαριστώ πολύ όλο τον κόσμο για τη στήριξη που έδειξε στο πρόσωπο μου μέχρι τώρα. Νομίζω ότι ο Κώστας σίγουρα αγωνιστικά το αξίζει περισσότερο. Έχει πετύχει πολύ περισσότερες νίκες και του εύχομαι καλή επιτυχία και στην συνέχεια όπως και στον Κωνσταντίνο. Αισθάνομαι πολύ καλά που είμαι ο τελευταίος από την ομάδα μου που παρέμεινε. Φυσικά πάντα υπάρχει το παραπάνω. Θα ήθελα να μπω στην τετράδα και ό,τι άλλο θα μπορούσε να συμβεί από εκεί και μετά. Από την άλλη όμως ειλικρινά αισθάνομαι πολύ γεμάτος και σίγουρα είναι κάτι που θα μου μείνει αξέχαστο» είπε ο Γιάννης Σπαλιάρας όταν του ανακοινώθηκε πως αποχωρεί από το Survivor.



Zappit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου