ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 19 Αυγούστου 2017

Κι όμως… πάει ΑΝΤ1




Τα… μαγειρεύουν εδώ και καιρό και όπως φαίνεται η συμφωνία «ψήθηκε»! Την καινούργια σεζόν λοιπόν θα
βρίσκεται στον ΑΝΤ1 και μάλιστα με την εκπομπή που έχει αγαπηθεί από τους τηλεθεατές.

Ο λόγος για τον Άκη Πετρετζίκη που σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου «έκλεισε» με το κανάλι του Αμαρουσίου ώστε να παρουσιάσει εκπομπή μαγειρικής, όπως την πετυχημένη «Καν’ το όπως ο Άκης» που παρουσίαζε στο MEGA και ακόμα και στις… πολλοστές επαναλήψεις σημείωνε υψηλές τηλεθεάσεις. Τον τελευταίο καιρό ο «πρώτος έλληνας Master Chef» δέχτηκε δελεαστικές προτάσεις και από άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς, όπως τον ΣΚΑΪ και το STAR, αλλά φαίνεται ότι το… ψήσιμο από το σταθμό του Αμαρουσίου ήταν το πιο καλό με αποτέλεσμα οι δύο πλευρές να δώσουν τα χέρια.



Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου η συμφωνία με τον ΑΝΤ1 είναι για να παρουσιάσει εκπομπή μαγειρικής τα σαββατοκύριακα, αφού λόγω των υπόλοιπων επαγγελματικών υποχρεώσεών του δεν μπορεί προς το παρόν να κάνει καθημερινή εκπομπή. Έτσι λοιπόν η συνεργασία τους θα ξεκινήσει αρχικά για τα σαββατοκύριακα, αλλά μπορεί μέσα στη σεζόν να… επεκταθεί.

Βέβαια είναι σαφές ότι στο κανάλι του Αμαρουσίου τον θέλουν να κάνει και… περάσματα από την καθημερινή πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή αφού έχει και πολύ καλή σχέση με τη Φαίη Σκορδά, οπότε θεωρείται ότι θα καταφέρνουν να τα λένε τηλεοπτικά κάποιες φορές μέσα στο μήνα. Προτεραιότητα όμως είναι η εκπομπή του και όπως φαίνεται η συμφωνία θα «κλειδώσει» τις επόμενες ημέρες με σκοπό μέσα στον Σεπτέμβριο να ξεκινήσει γυρίσματα…!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου