ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 19 Αυγούστου 2017

Οι 7+1 νέοι τύποι ανδρών που ξετρελαίνουν τα θηλυκά!




Το πρότυπο του άντρα που ξετρελαίνει τις γυναίκες αλλάζει με φρενήρεις ρυθμούς. Ωσπου να πεις κύμινο αυτοί που
ήταν trendy θεωρούνται παρωχημένοι. Η ιταλική έκδοση του περιοδικού «Vanity Fair» παρουσίασε τους οκτώ νέους τύπους άντρα που βρίσκουν ακαταμάχητους οι γυναίκες στις ημέρες μας. Η «βαρβατίλα» δεν συγκινεί πλέον τις γυναίκες. Ο άντρας ο σκληρός, που φροντίζει ελάχιστα τον εαυτό του, που δεν κλαίει ούτε καν όταν είναι μόνος ανήκει στο παρελθόν. Απ' ό,τι φαίνεται, υπήρξε το ιδανικό αρσενικό στα γυναικεία μάτια για δεκαετίες και τώρα ήρθε η ώρα να εκλείψει, σαν να ήταν δεινόσαυρος.


Τη θέση του παίρνουν καινούργιοι τύποι άντρα, που θεωρούνται εξίσου γοητευτικοί. Οπως οι πολυδιαφημισμένοι hipsters και metrosexuals, θα σκεφτούν κάποιοι... Καμία σχέση. Οι hipsters φαίνεται ότι αποτελούν πλέον αντικείμενο μελέτης της... αρχαιολογίας, ενώ οι metrosexuals, με βασικό εκπρόσωπο τον Τζορτζ Κλούνεϊ, θεωρούνται... προϊστορικοί.

*«Lumbersexuals» αποκαλούν όσους ντύνονται σαν να ήταν οι ξυλοκόποι των πόλεων. Κυκλοφορούν με «βουνίσιο» ντύσιμο στα μεγάλα αστικά κέντρα φορώντας καρό πουκάμισο και τρακτερωτά παπούτσια, ενώ πάντα έχουν παχύ μούσι. Χαρακτηριστικός εκπρόσωπός τους θεωρείται ο Ράιαν Γκόσλινγκ.

*«Smart Hot Dudes» είναι οι έξυπνοι και ταυτόχρονα σούπερ σέξι άντρες. Με υψηλό IQ αλλά καυτό «περιτύλιγμα». «Κούκλοι» που διαβάζουν σε δημόσιους χώρους, όπως οι πρωταγωνιστές του «Hot Dudes Reading» που κάνει θραύση στο Instagram ή άντρες με το στιλ του ηθοποιού Iαν Σομερχάλντερ.

*«Yummies» είναι οι πολύ πλούσιοι νέοι 25 μέχρι 30 ετών που είναι νάρκισσοι, αγοράζουν ακριβά αξεσουάρ και λατρεύουν την αυτοπροβολή. Η ονομασία προέρχεται από τα αρχικά των λέξεων «Young Urban Male» που σημαίνουν «νεαρό αρσενικό των πόλεων». Εκπρόσωπός τους θεωρείται ο Λάπο Ελκαν.

*«Man buns» ονομάζονται οι μακρυμάλληδες. Περιποιούνται με ιδιαίτερη φροντίδα τα μαλλιά τους και συνήθως τα πιάνουν πίσω. Φροντίζουν το σώμα τους να είναι σε φόρμα, χωρίς υπερβολές όμως. Το στιλ του Τζάρεντ Λέτοπριν, πριν κουρευτεί, είναι αυτό από το οποίο εμπνέονται.

*«Λεφτάς με φετίχ» είναι το πιο δυσεύρετο είδος αρσενικού. Είναι δημιούργημα των ερωτικών φαντασιώσεων που καλλιέργησαν τα βιβλία και η πρόσφατη ταινία των «Πενήντα αποχρώσεων», με μια κατηγορία γυναικών να ονειρεύεται καυτές συναντήσεις με τον Μίστερ Γκρέι.

*«Normcore»
είναι ο άντρας της διπλανής πόρτας. Αυτός που ανεξάρτητα από τη δουλειά που κάνει, ακόμη κι αν είναι η σημαντικότερη στον κόσμο, ντύνεται με απλά, καθημερινά ρούχα. Λατρεύει τα τζιν και τα πουκάμισα πάνω από T-shirt. Ο τρόπος που ντυνόταν ο Στιβ Τζομπς είναι ο πιο αντιπροσωπευτικός.

*«Dilfs» είναι για τους άντρες ότι και το Milf για τις γυναίκες. Μπαμπάδες γύρω στα πενήντα, που είναι ώριμοι και σέξι. Συνήθως με γυμνασμένο σώμα, όπως ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, αλλά δεν πειράζει αν έχουν γκριζάρει τα μαλλιά ή αν απέκτησαν κοιλίτσα.

*«Spornosexuals» είναι οι απόγονοι των metrosexuals. Είναι μυώδεις, λατρεύουν να επιδεικνύουν το γραμμωμένο σώμα τους σε κάθε ευκαιρία, έχουν συνήθως κοντά μαλλιά και είναι κολλημένοι με το σεξ. Λατρεύουν τις κάμερες και ανεβάζουν συνέχεια φωτογραφίες στο διαδίκτυο. Ρόκο Σιφρέντι, ο νούμερο 1 εκπρόσωπος.

espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου