Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

To Φροντιστήριο των ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ στα Γρεβενά

Τρίτη, 8 Αυγούστου 2017

Άντρας που πεθαίνει από καρκίνο μπαίνει σε εγκαταλειμμένη εκκλησία και ένα απροσδόκητο «θαύμα» συμβαίνει!Ένας άντρας στη Minnesota βρέθηκε σε δύσκολη θέση όταν
συνέβη το θαύμα. Ο 57χρονος Greg Thomas έμαθε ότι είχε καρκίνο στο 4ο στάδιο και οι γιατροί του είπαν ότι δεν είχε πολύ χρόνο ζωής. Έπρεπε μάλιστα η οικογένειά του να αρχίσει να ασχολείται με τη διαδικασία της κηδείας του. Ο καρκίνος στο λαιμό και τον εγκέφαλο δεν θα του άφηνε πάνω από μερικούς μήνες ζωής.

Αποφάσισε να πάει μια βόλτα με το σκύλο του στην εξοχή για να ηρεμήσει και έκανε κάθε μέρα αυτή τη διαδρομή. Μια μέρα όμως αποφάσισε να αλλάξει διαδρομή και έπεσε πάνω σε μια εγκαταλελειμμένη εκκλησία. Έκατσε στα σκαλιά και ζήτησε ένα θαύμα. Αποφάσισε ξαφνικά ότι έπρεπε να φτιάξει αυτή την εκκλησία.

Με την έγκριση της κοινότητας, άρχισε όντως τις επισκευές σιγά σιγά. Εδώ και 3 χρόνια είναι ζωντανός και συνεχίζει το έργο του. Στα επόμενα σχέδιά του είναι η οροφή και το εσωτερικό του ναού.

Η ζωή μπορεί να φέρει άσχημες καταστάσεις στο διάβα της στις οποίες δεν έχουμε τον έλεγχο. Θέματα σαν αυτά κλονίζουν την πίστη μας και θέτουν ερωτήματα που διψάνε για απαντήσεις. Είναι μια αληθινή ιστορία που αποδεικνύει το μεγαλείο της πίστης.


instabam.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου