ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017

Οι διακοπές του Τζουντ Λο με την κόρη του στην Κέρκυρα



Θεωρείται ένας από τους
καλύτερους Βρετανούς ηθοποιούς και ένας από τους πιο γοητευτικούς και περιζήτητους άντρες του Χόλιγουντ, που κάνει τις γυναίκες να παραμιλούν με κάθε του εμφάνιση.

Αυτή τη φορά ο Τζουντ Λο αποφάσισε να κάνει μια έκπληξη στο γυναικείο κοινό της Ελλάδας, καθώς ένας από τους σταθμούς των διακοπών του για το 2017 ήταν τις τελευταίες ημέρες η χώρα μας, όπως άλλωστε συμβαίνει και με δεκάδες άλλους διάσημους αστέρες.

Στις καλοκαιρινές του διακοπές φαίνεται ότι δεν είναι μόνος, αφού συνοδεύεται από τη 16χρονη κόρη του, Αϊρις Λο, αλλά και ένα φίλο της, οι φωτογραφίες του οποίου και πρόδωσαν την παρουσία τους στον τόπο μας, αν και σίγουρα ο διάσημος ηθοποιός που χρησιμοποιεί τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μόνο για τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και δραστηριότητες, θα επιθυμούσε να παραμείνει ινκόγκνιτο.

Οπως προαναφέρθηκε λοιπόν, ο φίλος της Αϊρις, που διατηρεί προσωπικό λογαριασμό στο Instagram με το ψευδώνυμο «kelvinkinderbueno», έχει δημοσιεύσει μια σειρά από φωτογραφίες στις οποίες απεικονίζεται η Αϊρις Λο, εκείνος μόνος του με φόντο το ηλιοβασίλεμα ή επάνω σε γιοτ, αλλά και δίπλα στον Τζουντ Λο. Στις συγκεκριμένες φωτογραφίες ο νεαρός δεν παρέλειψε να αναφέρει και την τοποθεσία τους, η οποία όπως θα δείτε παρακάτω είναι η Κέρκυρα!

Η Αϊρις Λο με τη σειρά της δημοσίευσε ένα σύντομο βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου φαίνεται να χορεύει μπαλέτο με φόντο το ίδιο υπέροχο σκηνικό κατά τη δύση του ηλίου και παρά το γεγονός, ότι δεν έχει αναφέρει συγκεκριμένη τοποθεσία, είναι σχεδόν βέβαιο, πως πρόκειται για την ίδια.

Δείτε τις φωτογραφίες:












Ακόμη, ο Τζουντ Λο βρέθηκε στην ταβέρνα Αντζελα, όπου δοκίμασε τοπικές γεύσεις σε ένα από τα ποιο παραδοσιακά εστιατόρια που λειτουργεί πάνω από 30 χρόνια και φωτογραφήθηκε με τον ιδιοκτήτη του εστιατορίου. Η φωτογραφία είναι από το εστιατόριο.









bovary.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου