Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

To Φροντιστήριο των ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ στα Γρεβενά

Τετάρτη, 9 Αυγούστου 2017

Στο πλευρό των επιζώντων του Πύργου Γκρένφελ η ΑντέλΔεν σταματά να βρίσκεται στο πλευρό των οικογενειών των θυμάτων του Πύργου Γκρένφελ, που κάηκε στο Λονδίνο, η βρετανίδα τραγουδίστρια Αντέλ. Η Αντέλ συγκέντρωσε το προηγούμενο διάστημα χρήματα για τους επιζώντες και πλέον αποφάσισε να ασχοληθεί και με τα ψυχικά τραύματα των επιζώντων.

Σύμφωνα με μια πηγή που επικαλείται η εφημερίδα «The Sun» και αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων η Αντέλ αποφάσισε να αφοσιωθεί στη βοήθεια της κοινωνίας του Λονδίνου τώρα που έχει ολοκληρώσει την περιοδεία της.

«Ούσα Λονδρέζα έδειξε από την αρχή το πόσο την επηρέασε η πυρκαγιά στον Πύργο Γκρένφελ και θέλει να βοηθήσει με κάθε τρόπο», δήλωσε η ίδια πηγή. «Ενώ δουλεύει σκληρά στο παρασκήνιο για να συγκεντρώσει όσο γίνεται περισσότερα χρήματα, θέλησε να προσφέρει στους κατοίκους μία βραδιά διασκέδασης και να βοηθήσει να ξεφύγει το μυαλό τους από αυτό που συνέβη και έτσι διοργάνωσε μία ιδιωτική προβολή της Despicable Me 3», είπε η πηγή.

Τουλάχιστον 80 άνθρωποι σκοτώθηκαν όταν ξέσπασε πυρκαγιά στο 24ώροφο κτίριο του δυτικού Λονδίνου στις 14 Ιουνίου.newsbeast.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου