ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 12 Αυγούστου 2017

Πώς θα παίζετε το παιχνίδι «Νομάδες» με τις τρεις ομάδες



O ANT1 αναμένεται να παρουσιάσει την απόλυτη πρόκληση, ένα adventure reality show, που αναμένεται να καθηλώσει τους τηλεθεατές.

Οι «Νομάδες» θα κάνουν πρεμιέρα τον Οκτώβριο και θα προβάλλονται καθημερινά από 21:00 έως 23:00 , ενώ την Παρασκευή θα υπάρχει ένα special επεισόδιο.

Στο ξεκίνημα κάθε εβδομάδας θα διεξάγεται ένα αγώνισμα, προκειμένου να αποφασιστεί πού θα μείνει η κάθε μία από τις τρεις ομάδες. Η νικήτρια ομάδα θα απολαμβάνει για μία εβδομάδα τις παροχές μία πολυτελούς διαμονής, η δεύτερη ομάδα θα μεταφέρεται σε ένα μικρό χωριό, όπου θα πρέπει ν α συνυπάρξει με τους ντόπιους και να εργαστεί για να εξασφαλίσει το φαγητό και τον ύπνο της, ενώ η τρίτη ομάδα θα ζει με τους ιθαγενείς.

Οι ομάδες που θα χάνουν θα πρέπει να δίνουν από έναν προτεινόμενο παίκτη. Αυτοί οι δύο θα κοντράρονται σε ένα μεταξύ τους παιχνίδι, προκειμένου να πετύχουν την παραμονή του στο παιχνίδι.

Ο παίκτης που θα αποχωρήσει θα επιλέξει το άτομο που θα γίνει ο επόμενος αρχηγός στην ομάδα του, καθώς θα υπάρχει πάντα αρχηγός. Κάθε Τρίτη θα γίνεται αγώνας επάθλου, ενώ Τετάρτη και Πέμπτη θα πραγματοποιούνται οι αγώνες για την περίφημη ασυλία. Την Παρασκευή θα αποχωρεί ο παίκτης που θα χάνει, θα μπαίνει υποψήφιος και θα επιλέγεται μέσω ψηφοφορίας από το κοινό.



newsbeast.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου