ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 8 Αυγούστου 2017

Οι αποκαλύψεις της πριγκίπισσας Νταϊάνα για το κακό σεξ με τον Κάρολο



Πλήθος τηλεθεατών παρακολούθησαν το βράδυ της Κυριακής το πολυσυζητημένο ντοκιμαντέρ «Diana: In Her Own Words» για την πριγκίπισσα Νταϊάνα που μετέδωσε το Channel 4 με αφορμή τη συμπλήρωση 20 χρόνων από το θάνατό της.

H βρετανική κοινή γνώμη φαίνεται να είναι διχασμένη αφού το υλικό περιλαμβάνει αποσπάσματα από βιντεοκασέτες που είχε καταγράψει ο δάσκαλος φωνητικής της Νταϊάνα, Πίτερ Σέτελεν, το 1992 και το 1993 και στα οποία η αγαπημένη των Βρετανών εξομολογείται ακόμα και λεπτομέρειες από την προσωπική της ζωή.

Η αγαπημένη του κοινού πριγκίπισσα στα βίντεο μίλησε για τις πρώτες της συναντήσεις με τον Κάρολο σε έναν αγώνα πόλο στο Σάσεξ, ενώ είπε χαρακτηριστικά πως την «ακολουθούσε σαν σκύλος» και ότι «της έπιανε την κουβέντα, ήταν σαν το κακό σπυρί, συνέχεια γύρω της».

Όπως εξομολογήθηκε, πριν το γάμο τους είχαν συναντηθεί μόλις 13 φορές, ενώ από τη στιγμή που παντρεύτηκαν έκαναν σεξ «μόνο μια φορά κάθε τρεις εβδομάδες». Η σεξουαλική τους ζωή ήταν πολύ περίεργη, είπε χαρακτηριστικά.

Μια φορά βρισκόμενη σε απόγνωση πήγε στη βασίλισσα Ελισάβετ για συμβουλή, αλλά έφυγε άπραγη, καθώς η πεθερά της είπε απλά ότι ο Κάρολος είναι... άχρηστος. Θυμήθηκε και έναν διάλογο του Καρόλου με τον πατέρα του, τον Δούκα του Εδιμβούργου, στον οποίο ο Φίλιππος είπε στον γιο του «αν ο γάμος σου δεν λειτουργήσει μπορείς πάντα να γυρίσεις σε αυτή (δηλαδή την Καμίλα) μετά από πέντε χρόνια».

Όπως λέει η ίδια στο ντοκιμαντέρ, όταν διαπίστωσε πως ο σύζυγός της είχε σχέση με την Καμίλα, την επισκέφτηκε παρακαλώντας την να αφήσει τον Κάρολο. Η Καμίλα της απάντησε: «Έχεις δύο γιους, θα έπρεπε να είσαι ευγνώμων γι' αυτό και ευτυχισμένη με όσα έχεις».

Η πριγκίπισσα σχολίασε και το πρόβλημα που αντιμετώπιζε με τη βουλιμία, εξηγώντας πως βασική αιτία για αυτό θεωρεί το διαλυμένο της γάμο και την απομόνωσή της από τη βασιλική οικογένεια. «Ένιωθα παρείσακτη, δεν πίστευα ότι ήμουν αρκετά καλή για την οικογένεια οπότε έριξα το φταίξιμο στον εαυτό μου. Θα μπορούσα να το ρίξω στο αλκοόλ ή στην ανορεξία αλλά αυτό θα ήταν πολύ εμφανές», είχε πει η Νταϊάνα στη βασιλική οικογένεια.



newsbeast.gr
loading...

1 σχόλιο:

  1. Αφου τουν γνώ'ρσι στου Σα(ν)σεξ τι καρτιρούσι ιπ' αυτού η σχουρημέν';

    ΑπάντησηΔιαγραφή