Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

To Φροντιστήριο των ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ στα Γρεβενά

Πέμπτη, 10 Αυγούστου 2017

Εξαλλη η Πόπη Τσαπανίδου: Επιτήδειοι χρησιμοποιούσαν το όνομα της για να πουλήσουν «μαντζούνια»

Άφωνη έμεινε η Πόπη Τσαπανίδου, όταν
ανακάλυψε πως επιτήδειοι χρησιμοποιούσαν το όνομά της για να διαφημίσουν σκευάσματα σιδήρου και άλλα «μαντζούνια».

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια έμαθε από φίλους της για τις συγκεκριμένες δημοσιεύσεις στο Facebook, η οποίες είχαν μάλιστα και χιλιάδες views.

Η ίδια, όπως γράφει σε μήνυμα που δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Facebook, αμέσως ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους πως την συγκεκριμένη σελίδα χειρίζονταν επιτήδειοι και πως δεν είχαν καμία σχέση με την ίδια. Μάλιστα, πρόσθεσε πως έχει ήδη καταθέσει μήνυση, αφού απευθύνθηκε στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, οι άντρες της οποίας έχουν εντοπίσει τους δράστες

Η ανάρτηση της παρουσιάστριας:

«Αγαπητοί φίλοι,

πρόσφατα ενημερώθηκα μετά από μηνύματα σας στο inbox και στο messenger πως εχει δημιουργηθεί μια σελίδα στο facebook στο δικό μου όνομα μεσω της οποίας ανεβαίνουν sponsored posts διαφημιστικά για πωλήσεις serum και διαφόρων άλλων "ματζουνιών"
Μέσα σε λίγες ημέρες μάλιστα κατάφερε να κάνει το κάθε post περισσότερα από 260 χιλιάδες views.
Μόλις το έμαθα απευθύνθηκα αμέσως στην Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και κατέθεσα ΜΗΝΥΣΗ με τη βοήθεια της δικηγόρου μου κας Ariadni Nouka B.
Αν και οι άντρες της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κινήθηκαν εξαιρετικά γρήγορα, περίμενα να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες και να σας ενημερώσω τώρα που τα ηλεκτρονικά ίχνη των επιτήδειων που έδρασαν χρησιμοποιώντας το όνομά μου είναι πια στα χίρια των αρμόδιων διωκτικών αρχών».


iefimerida.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου