Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

To Φροντιστήριο των ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ στα Γρεβενά

Πέμπτη, 10 Αυγούστου 2017

Σε πανικό οι εκπομπάρχες του «Έψιλον», ο ρόλος Λαζόπουλου και οι αξιώσεις του ΒρυώνηΠρώτον, οι συζητήσεις με την πλευρά του
ομογενούς επιχειρηματία βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο.
Δεύτερον, η συμφωνία δεν έχει οριστικοποιηθεί ακομη.
Τρίτον, η πλευρά του ιδιοκτήτη Φιλ. Βρυώνη έχει κάποιες αξιώσεις που είναι ακόμη υπό διαπραγμάτευση.Τέταρτον, για το τίμημα επικρατεί απόλυτη σιωπή.
Πέμπτον, σε πανικό βρίσκονται τα «πρωτοκλασάτα» ονόματα του καναλιού που έχουν υπογράψει συμβόλαιο… και οι εξελίξεις τούς πιάνουν στον ύπνο… Δηλαδή, από την Κατερίνα Καινούργιου ως την Αννίτα Πάνια. Εξαιρείται η Τατιάνα Στεφανίδου που είναι από τα πιο δυνατά ονόματα του καναλιού και με τα υψηλότερα ποσοστά τηλεθέασης. Αλλά και ο Νίκος Ευαγγελάτος που ανήκει στον ενημερωτικό τομέα και δεν αποκλείεται να υπάρξει μελλοντική συμφωνία, μιας και ολα δείχνουν ότι ο σταθμός αν αλλάξει χέρια θα έχει ενημερωτικό προφίλ.
Και έκτο, λόγω του ότι η αποκάλυψη της εξαγοράς του «Έψιλον» έγινε από το σάιτ «altsantiri» του Λάκη Λαζόπουλου… η μιντιακή πιάτσα πιστεύει ότι ο δημοφιλής καλλιτέχνης θα έχει καθοριστικό ρόλο στην επόμενη ημέρα του καναλιού αν επισφραγιστεί η συμφωνία με τον Ιβάν Σαββίδη!

enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου